Resum reunió 27-05-2010

Desprès de la darrera reunió d'anit, ja tenim clar quin serà el recorregut definitiu. Amb tants carrers amb obres i la boda que coincideix el dia de la Cursa en el Convent, hem tingut que fer peripècies, però finalment eixirà una bonica Cursa (esperem!).

Hem tret els encarregats del següents punts:

Zona Meta: Salva, Pep, Josep Gil, Pere Vives i Vicent Serrano.
Avituallament: Sergi Mallol.
Trofeus: Vicent Serrano.
Moto cap de cursa i Punts Kms.: Edel.
Cap de cursa en categories inferiors: Pere Vives.
Dorsals: Xisco.
Xips: Edel i Xisco.

Com podeu observar ens fa falta encara moltíssima gent, ja que hi ha qui ha de doblar la seva feina i queden coses per aclarir, com qui serà l'espeaker, ens fa falta més gent en la zona de meta, per a les samarretes, beguda, bosses, pomes...
Necessitem que la gent del Club es mulle molt més, no pot ser que es convoquen reunions i acudeixin tan sols 5 persones, dels més de 50 membres que som.

Decidírem prendre una mesura per a que l'organització de la Cursa no siga un fracàs, la mesura és la següent: Qui vulga córrer la cursa, i decideixi "no ajudar en l'organització", deurà aportarcom a mínim, una persona per a que estiga ajudant en la zona de meta durant tota la vesprada.
Així que ja ho sabeu, qui vulga córrer deurà dir-li a algun amic que ens ajude, sense excepcions!

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
xavals, o comenceu a tirar-nos una maneta o la cursa no es podrà fer, q entre 5 no es pot organitzar un event q ha d portar a més d 1.500 persones........................
Jo estaré coordinant les eixides dels xiquets amb el crono. Recorde que fa falta molta gent i que vinga almenys a alguna reunió. El mateix dia no es pot explicar els diferents circuits dels nens, ni a on s'han de posar....és important deixar-ho tancat a les reunions.

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023