XXVIII Volta a peu a Pego - Dissabte 1 de maig 2010

El passat dissabte tingué lloc en Pego la cursa més "vella" del nostre Circuit, l'edició de Pego que ja compta amb XXVIII curses, estigué a punt de ser suspesa però la pluja es detingué 5 minuts abans de donar l'eixida, deixant als corredors gaudir d'una cursa, què no és senzilla, però tampoc tan exigent com la de Teulada. La de Pego és una de les curses que més gent s'apropa a córrer, però degut a l'aigua, "tan sols" arribà als 975 runners que finalitzaren la cursa!
Com a anècdota, s'ha de destacar, que es repetí el podi de Teulada, i, també, en Gata els 3 primers inscrits del Circuit foren aquests 3: Vicent Màs Leyda del Dianium arribà en primera posició, seguit per Juan A. Fernández Cantos del Benidorm i en 3ª posició el nostre runner i President Sergi Soler!
En aquesta ocasió foren 25 els valents ondarencs que corregueren, en la classificació n'apareixen 24, però Sergio Torres corregué sense dorsal, aconseguint un magnífic crono de 39.06, desprès de gairebé 9 mesos d'inactivitat en el mon de l'atletisme. I es que el nostre antic President s'ha dedicat aquest hivern a guanyar la lliga del Bàsquet Ondara, junt a un gran grup de jugadors.
La resta dels runners ondarencs, que també aconseguiren magnífics cronos foren aquests:

Vos recordem que aquest cap de setmana no hi ha cursa del Circuit, ja que la cursa de Pedreguer serà el proper dissabte 15 de maig. Però aquest diumenge 9 de maig està el Gran Fons d'Oliva, a les 10.30h. del matí i de 15km. de llargada.
Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
sergio, quin fallo no poder pillar el dorsal!!! eixos punts ens hagueren vingut d luxe!!! ;)

però tranquils q en pedreguer ja debute jo, i si puntue acaçaré als d davant amb una escopeta!!! jejejeje
Unknown ha dit…
Hostia! en pedreguer la nostra arma secretissima torna! que s'apreparen tots els sergis, emilis i diversos que hi ha per ahi tan confiats!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023