Trail Mitja Lluna

El passat dissabte 1 de maig se celebrà el Trail Mitja Lluna, d'una llargada de 80 km.!!!
Una dura prova on els participants tenen un temps límit de 24 hores per a recórrer tots els kilòmetres!
La prova te la seva eixida en el Castell de Guadalest i l'arribada en Alcoi, passant per Fageca (km. 23), Benimassot, Planes, Beniarrés (km. 44), Agres (km. 63) i finalitzant en Alcoi, amb unes rutes i unes vistes d'increïble bellesa!

2 foren els valents muntanyers ondarencs que s'atreviren a fer aquest recorregut tan exigent!!!
David Bautista i Bernat Galan, i tardaren, "tan sols" 16 hores i 47 minuts i 16h. i 51 minuts, respectivament. Arribant en les posicions 77 i 79 de més de 500 participants que finalitzaren la prova en les vàries categories.
Com es pot observar en el perfil, la prova no és gens fàcil, ja que es pugen pics de fins a 1.360 metres, com el Mallà del Llop, cap al km. 15, o els 1.322 metres del Regall, just abans de baixar cap a Fageca. Una vegada passat Agres, i ja encarant el final de l'etapa, cap al km. 69 passen a prop del pic del Montcabrer, d'una alçada de 1.390 metres, desprès del Montcabrer s'escomençà la baixada cap Alcoi, però encara no s'acaba ací tot, ja que desprès d'un llarg descens, s'ha de tornar a pujar a l'Alt del Castellar cap al km. 75, amb 886 metres, per a ja, baixar fins a la fi. Com es veu, una prova ben dura i complicada, on els nostres runners d'ultrafons aconseguiren uns temps fenomenals!!!

ENHORABONA CRACKS!!!

Ací vos deixem unes fotos d'ells en la prova:


En les fotos podem veure els participants, David i Galan, amb el nostre company Talo.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
vaja quins animalots esteu fets!!! des d'ací vos vull donar la meva enhorabona personal i dir-vos q em lleve el barret davant d tan heroica gesta!!! ;)
santi ha dit…
Son 2 rellotges... Enhorabona!!!

Cal dir també, que durant 20-30km, van tindre damunt del cap la tormenta perfecta, que va provocar moltissims abandonaments: Trons, llamps, boira, pluja i granissada. Completeta.

Que estigueu bons!
bernardo galan ha dit…
heeeeei,gracies,la veritat es que ha sigut dura,molt dura,pero com ja teniem experiencies anteriors(marato i mitja,botamarges,matagalls,marato de la marina,espada....)he aconseguit lo que abans no habia pogut,DISFRUTAR CADA INSTANT,de fet,fins i tot fets com la pluja hem pareixien simplement sensacions de les que tenia que gaudir,ara ja tinc en ment el proxim repte...ja parlem i gracies per el suport
Enhorabona al de Teulada,que al final tambe la va poder acabar¡¡¡
elpepgf ha dit…
sou unes màquines bernat!!!! ;)
vosaltres sempre q vulgau q pose algun article, envieu-me un xicotet resum o algunes fotos i jo ja "m'invente" l'historieta... ;)
jejejeje

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023