XIX Cursa Popular Vila de Pedreguer - dissabte 15-05-10

El passat dissabte 15 de maig del 2010, 31 corredors ondarencs aconseguiren finalitzar la sempre dura prova del poble veí. D'entre els més de 1.100 runners que la finalitzaren, estaven els nostres corredors, per a fer-se notar, encara que aquest cop no s'emportaren cap trofeu, però això és el que te menys importància!

Els guanyadors de la prova foren Juanra Pous i Mounir. Els dos corredors de l'equip Franc Beneyto R. arribaren agafats de la ma a la línia de meta.

Darrere d'ells començaren a arribar, poc a poc, els nostres corredors, amb molts bons temps, no obstant la duresa de la prova.

Sergi Soler arribà en 35 minuts exactes, a una mitja de 3.28 el km., mentre el segon ondarenc en arribar fou Vicent Aparisi amb poc més de 39 minuts, a una mitja de 3.53 i un minut just més tard arribà Emili Pérez ("el Bomber"), qui amb 40 minuts i una mitja de 3.58 realitzà una cursa molt sofrida, degut a l'al·lèrgia que pateix durant aquestes setmanes.

Juan Sendra, José A. Hernan, Josep Gilabert ("el Colau"), Toni Marí, Ferran Server, Ximo Fornés, Valerià López, Ximo Miralles, Pep Giner, Francesc V. Roselló ("el Peó"), Juan Zaragoza i Sergi Mallol, tardaren entre els 41 i els 48.30 minuts en entrar en meta, aconseguint mitges que van des dels 4.07 de Juan Sendra, fins els 4.48 de Sergi Mallol.

Per dalt dels 50 minuts, arribaren Patri Lucas, Manolo Mesas, Paco Català, Raül Lara, Paco Giner, Juan A. Bisquert, Vale Pons, Joana Vta. Ginestar, Simon Ern, Òscar Castellanos, Vicent Serrano, Xisco Giner, Rubén Almiñana, Agueda Noguera, Mila Porcar i Raúl Torres, qui tornà a córrer una cursa del nostre Circuit. Tots ells, amb temps entre els 50.07 de Patri, fins els 59.33 de Raúl, i amb mitges de 4.58 fins 5.54.

Aquesta cap de setmana i el proper, no hi haurà cursa del Circuit a la Marina. La propera cursa serà el dissabte 5 de juny en Jesús Pobre. Allí vos esperem a tots!

Avançament: vos informem, ja, que el proper dijous 27 de maig ens tornarem a reunir per aclarir punts que falten de cara a la XII Volta a Peu a Ondara, que la celebrarem el dissabte 12 de juny.

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
q forts esteu tots, collons!!! torne a córrer i veig q em passa fins "l'apuntador"!!! tindré q fer moltíssimes sèries x intentar quedar un poc més avant, xq si no............. :(

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023