XXVI Cursa Popular a Pedreguer 13-05-2017

El dissabte era un dia emotiu, per l'homenatge que anava a fer-se en Pedreguer a les víctimes de l'accident de trànsit del diumenge 07 de maig, dels nostres companys i amics del Llebeig de Xàbia.

Arnau, amb la seva medalla i aigua-llimó!
Abans, però, anaven les proves dels xiquets i si en alguna cosa destaca Pedreguer en el Circuit, per dalt de les altres és, la nombrosa quantitat de xiquets que participen de les seves proves! Aquesta vegada, prop de 700 foren els inscrits, una autèntica festa de colors i xiquets que ho passaren genial durant la vesprada.
Entre ells, els nostres Roc Martí Soldevila, qui quedaria 2n en Benjamí.
Aitana Valera fou la 6ª en Cadet Femení.
Arnau Castellano tornava a guanyar la prova entre els Barrufets.



Classificacions Xiquets
Fotos Atletisme Pedreguer - Xiquets

La prova de Pedreguer es va veure marcada per l'homenatge a les víctimes del passat diumenge, components i amics del C.A. Llebeig de Xàbia.
Es va guardar un minut de silenci abans de la prova i en l'arribada, tots els components del Llebeig, junt alguns dels familiars de les víctimes, van fer una emotiva entrada a meta, portant una pancarta i recordant els qui ens han deixat.
Esperem que els dos ferits, continuen millorant.

Un detall, també, fou l'arribada a meta, on molts participants, entre ells els primers, dedicaren la cursa mirant o senyalant el cel!
Félix Pont amb el "3" i el crespó negre.
Juanra Pous, senyalant el cel.
1.250 foren els qui prengueren part d'aquesta festa de l'esport, que sempre és la prova de Pedreguer i, també, per descomptat, d'aquest homenatge. 35 d'ells foren del nostre Club!!!
Dels nostres, el primer en aplegar a meta fou Sergi Soler, en 4ª posició, sent el 3r Sénior del Circuit en puntuar i acostant-se al podi final del Circuit!
2ª de la categoria Veterans "D" fou Ana Melenchon, qui entrà a meta acompanyada d'Almu, 6ª Veterana "B".
Realitzà, també, molt bona prova, Antonia, quedant la 9ª en Sénior Femení, qui fou acompanyada per Carles Íñiguez, un poc més tard entrà Carol, 13ª Sénior Femení.
Agustí, en 56 minuts, continua millorant poc a poc!
Àngels, Vale, Ana Montealegre o Pilar, també realitzaren molt bona cursa!

Classificació General
Classificació Categories
Clubs Femení
Classificació per Clubs

Fotos CalyGat
Fotos Atletisme Pedreguer
Fotos M. Rosa Zaragoza

La Classificació per Clubs es va veure afectada, degut a la renúncia a puntuar de nombrosos equips, en solidaritat amb el C.A. Llebeig de Xàbia, ja que la majoria dels seus membres no anaven a competir en la prova.
Classificació per Clubs del Circuit


Aquest dissabte 20, tenim ja, la prova d'Ondara, el dijous al Prado, prepararem les borses amb samarretes, aigua, fruita, etc... per als participants.
Inscripcions i més info ACÍ.

Salut i gràcies a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023