dilluns, 29 de maig de 2017

20 CURSA POPULAR JESÚS POBRE 27-05-2017

El dissabte, i ja amb bastant calor, va tindré lloc la 20ª edició de la Cursa Popular de Jesús Pobre. Quedant sols aquesta i Benissa, del Circuit, hi havia un gran ambient i ganes de fer-ho bé!
Primer, com és costum, van tindre lloc les proves dels xiquets, entre els quasi 200 participants, van destacar alguns dels nostres:

Arnau Castellano - 1r Barrufet Masculí
Roc Martí - 1r Benjamí Masculí
Isabel Ivars - 10ª en Aleví Femení
Aitana Valera - 4ª Cadet Femení, desprès d'un dur esprint, per la 3ª, 4ª i 5ª posicions!

Classificació xiquets

A les 19:00 tenia lloc la prova gran, amb prop de 900 participants (més que els habitants de Jesús Pobre), també, degut a la coincidència amb la 10K Nocturna de Gandia, on molts participaren, o també empalmaren les dos curses!!!
Els nostres corredors
Del C.A. Ondara, 26 foren els valents que afrontaren aquesta dura cursa que passa per dins del camp de golf, amb un recorregut on mai et podràs avorrir, ja que sempre s'està baixant o pujant i sumat a la calor que feia, va ser una prova molt dura!
A destacar, la 2ª posició en la general de Sergi Soler, assegurant-se la 3ª posició Absoluta del podi final del Circuit!


Sergio Torres, Pep Giner i Raül Lara entrant a meta.
Fotos Javi Zamora - Cadena Ser
Fotos Vicent Esteve
Fotos MarinaPlaza
Fotos CalyGat

La propera setmana tindrà lloc l'última prova del Circuit a Peu Marina Alta, a BENISSA! El dissabte 03 de juny.

A les 21:00 tenia lloc la prova del 10K Nocturna de Gandia, on participaren Eva Alemany i Carol Hernández, desprès d'haver corregut, també, a Jesús Pobre!
Classificacions 10K Nocturna Gandia

Salut i enhorabona a tots.