Resum reunió 09-05-2017

Vos resumim breument el que va ser la reunió del passat dimarts 09 de maig, que va tindre lloc al Bar Llobell a les 22,15h.

1- Preparació Cursa - Voluntaris i Horaris.
Vos recordem que és importantíssim que col·labore el màxim de gent possible en la preparació de la cursa, els horaris són els següents:
Dijous 18 - Borses, Samarretes i pintada de la ratlla. Hem quedat a les 21.30 a l'Hotel Ramis per fer-nos un bocata. 22.15 al Prado per començar a embolsar i pintar.
Divendres 19 - Dorsals Xiquets al Claustre de l'Ajuntament 17.00h - Voluntaris per repartiment dels dorsals.
Dissabte 20 - Dia de la cursa 08.00h amb bici per marcar els kms.09.00h Esmorzar al Bar Bombilla. 10.00h Començament del muntatge de la zona de meta (valles, pancartes, box...). 15.45h Dorsals xiquets i adults. 17.00h Comencem les curses dels xiquets. 19.00h Cursa gran.
Aneu dient-nos ja, bé pel grup del Whatsapp o bé per e-mail, en qué podeu ajudar.

Desprès de la cursa soparem tots junts a la Plaça de Bous de picadetes. Necessitem que aneu confirmant-nos JA qui ve al sopar i no deixar-ho per última hora, ja que eixe dia anirem tots saturats...

1.2- Recorregut de la cursa.
Tindrem el mateix recorregut dels darrers anys. Eixida des de l'avinguda Doctor Fleming, davant de Màxima Bikes, Masdemilviajes i Allianz. Als 800 metres de prova, passarem per l'arc de meta, buscant, de nou, l'avinguda Doctor Fleming (en direcció contrària a l'eixida) per anar a buscar el Barri del Crist, desprès d'una breu volta pel poble, als 3,5kms tornarem a passar per la zona del Prado, on està la meta, per anar a buscar el Camí de la Mar, passant per davant l'institut i just desprès del km 5.2, on està l'avituallament, encararem la pujada de Torrecarrals, d'uns 500 metres de llargada (km 6 a 6,5), per tornar al poble cara avall fins el km 7,5 i planejant ja fins la meta.
El recorregut el podreu trobar ACÍ.

2- Cartell Cursa.
Com sabeu, ja tenim el cartell preparat, avui dimecres 10 de maig, a les 13,00h serà la presentació del mateix a l'Ajuntament, amb Mar Chesa, la Regidora d'Esports.
Començarem a repartir-lo per Ondara i pobles veïns.
Si algú en vol, per fer-los aplegar als pobles veïns, negocis, on siga, que ens ho faça saber!










3- Precs i Preguntes: Jaqueta d'hivern.
Ja hem buscat un model de jaqueta d'hivern que estiga en el mateix color per al model de dones i homes. En quan tingam una mostra, concertarem una nova reunió per poder-nos-la provar i anar fent les comandes.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023