dilluns, 22 d’agost de 2016

XXII Popular a Almoines, XVI Cursa Platja de Piles i Gran Fons Internacional de Set Aigües 21-08-2016

Cap de setmana llarg i carregat d'esdeveniments!
Començava el dijous 18 amb la participació d'Emili i Raül Lara a la XXII Correguda Popular a Almoines, tots dos finalitzaren una cursa ràpida, que la calor la va fer molt més complicada del que era!
Emili aconseguí un 4rt lloc en la seva categoria, "medalla de xocolata", que diu ell, amb un bon temps de 29.06, Raül aplegava poc desprès amb 29,58, el 49è i 68è, respectivament dels 543 valents que van finalitzar la sufocant prova, sobre els calurosos 7.500 metres d'asfalt.

Classificació XXII Correguda Popular Almoines

Classificació C.A. Ondara en Piles

Aquest diumenge 21 d'agost es celebrava la clàssica XVI Cursa de la Platja de Piles, on tinguérem tres participants.
Nando, Josep i Rubén aconseguiren finalitzar la prova, també amb bastant calor i molta humitat. La prova contà amb 658 finishers i bon grapat, com sempre.

Clas. General XVI Cursa Popular Platja de Piles
Classificació Clubs Piles

Javi, Almu i Ana abans de córrer.

També en diumenge, es celebrà el XXXVII Gran Fons Internacional de Set Aigües, una cursa on sempre fa molta calor i on s'ajunten, en un poblet de poc més de 1.000 habitants, fins a 5.000 persones, entre habitants, participants i familiars d'aquests.
Fins allí marxaren Ana, Almu i Javi, per participar d'aquesta festa i, com no, patir un poquet en les seves pendents continues!
Tots tres finalitzaren la prova amb molt bons temps! 1h i 20 minuts per Almu i Javi i, just darrere, 1h i 21 minuts per a Ana.
Finalment, 2.056 foren els finishers, els nostres en les posicions 927, 928 i 981, respectivament.

Enhorabona a tots ells.