IX Volta-Cross Barx i "La Purito" 13 i 14-08-2016

El passat dissabte 13 d'agost es va celebrar a Barx la IX edició del seu Cross. Una prova molt divertida que corre per dins la localitat, així com per alguns camins rurals que l'envolten.
Fins allí i entre els quasi 500 participants, estava el nostre Emili "el Bomber", realitzant una gran prova i aplegant a meta amb un crono de 36.46, confirmant el bon moment de forma d'Emili, aplegant 3er de la seva categoria a meta, en una cursa on sempre fa calor i és molt complicada de córrer.

Classificació General Cross de Barx

Mónica i Vicent, amb un company, abans de l'eixida
Per altre costat, la nostra Mònica i el seu parent Vicent, van participar a "La Purito", la prestigiosa marxa cicloturista que es realitza per Andorra.
La prova, de 155 kms de llargada no té mai descans, ja que sempre estàs o pujant o baixant fortes pendents! Entre els famosos ports que es pugen està el Coll d'Ordino i l'Alt de La Rabassa, tots dos de 1ª categoria o el Coll de La Gallina, de categoria Especial, finalitzant a Els Cortals d'Encamp, també de 1ª categoria.
Aquesta prova tingué l'honor de ser en l'any 2015 una de les etapes de la Volta a Espanya, considerada l'etapa més dura en eixa edició.
Tots dos entraren ben sobrats en els temps de tall i aconseguiren ser Finishers d'aquesta prova!!!

Mónica i Vicent a l'acabar la prova.

Recorregut de la prova
Resultats de "La Purito"

Enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023