dijous, 11 d’agost de 2016

Cursa de Vistabella 07-08-2016 i El C.A. Ondara puja a l'Aneto, el cim més alt del Pirineu!

Ernest, Pilar, Carol, Eva, Pep, Paco, Javi i Sergi abans de la prova.
Aquest passat diumenge 07 d'agost uns quants dels nostres valents s'enfrontaren als 28 durs i exigents quilòmetres de la Cursa de Muntanya de Vistabella, a la província de Castelló, que discorre pel Penyagolosa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya de la FEDME, classificatòria per al Campionat d'Espanya de Muntanya, on estan els millors corredors de muntanya que es poden trobar!!!
Carol, Eva, Pep, Paco, Javi i Sergi, junt als companys de La Xara, Ernest i Pilar, participaren d'aquesta festa de Vistabella, que en un poblet de 200 habitants, omple durant tot el cap de setmana els seus carrers amb els 650 participants de la prova!!!
De tots ells destacarem a Sergi, qui aconseguí clavar-se entre l'elit nacional, aplegant a meta el 63, a tan sols 39 minuts de Cristobal Adell, guanyador de la prova amb 2h 19 minuts i 03 segons.

Paco aplegant al Calvari i Vistabella als seus peus!

El nostre Paco no pogué revalidar el títol de Campió de 100k, quedant segon classificat, a sols 5 minuts del guanyador.
Paco, guanyador 3 anys consecutius d'aquesta categoria, tornarà l'any vinent amb més ganes per recuperar la corona!!!

Info i classificacions de la prova

El dissabte, Marc participà a la prova dels xiquets, amb més de 100 participants.
Amb una distància de 2 quilòmetres, Marc aconseguí aplegar el 7è a la meta.
Marc a l'eixida de la prova dels xiquets
Marc aplegant a meta


El C.A. Ondara puja a l'Aneto!!!

Desprès de fer la Cursa de Vistabella, Carol i Pep marxaren cap als Pirineus, amb l'objectiu de fer cim al pic més alt d'aquesta serralada. El pic Aneto, de 3.404 metres és un dels més complicats de tot el Pirineu, sinó el més complicat, tant per la seva alçada, com pel seu complicat terreny (grans blocs de pedra durant bona part del camí i la llarga i complicada glacera que s'ha de fer amb grampons i piolet), però així i tot, res amb comparació amb el famós i conegut Pont de Mahoma. L'estret pas que separa el cim de l'avant-cim, d'uns 25 metres de llargada, és un passadís amb precipicis de més de 500 metres a un costat i a l'altre, on sols cap una persona a la vegada, fent que sols el 40% dels qui apleguen fins ací dalt, s'atrevisquen a coronar! No obstant això, els nostres valents, s'enfrontaren al Pont de Mahoma i coronaren l'Aneto.
Carol (amb la samarreta del Club) i Pep, al "Portillón Superior"
Carol per la glacera de l'Aneto

Pep i Carol davant del Pont de Mahoma, abans de fer Cim.
Panoràmica des del Cim.
Salut a tots!