21k Marina Alta 22-09-2024

El passat diumenge 22 de setembre va tindre lloc la I, esperem que de moltes, 21k Marina Alta.
La prova amb un recorregut molt atractiu, per la seva bellesa, i completament pla, va tindre una gran acollida per part dels corredors, ja que exhauriren les inscripcions, d'un màxim de 500 participants, a més d'una setmana de celebrar-se la prova.
La cursa discorria entre les localitats de Dénia, on estava situada l'eixida i la meta, en la pista d'atlestime del poliesportiu, recorrent la Via Verda, aplegava a Els Poblets, passant per El Verger i Ondara, per tornar, de nou, cap a Dénia.
Els Clubs i Associacions de les localitats es volcaren en el projecte, així com les Regidories d'Esports, per tal que tot isquera perfecte.
Cal que destaquem l'ambient festiu que visquérem a Ondara, amb múltiples llocs d'animació per part de gent del Club Atlestime Ondara, del Tri-Esport i voluntaris del poble, en general.

Membres del Club a l'avituallament del km 12

La Mitja Marató fou un èxit de participació i organització, malauradament, cal remarcar com a nota negativa, el falleciment d'un company del C.A. Cap i Cua de Beniarbeig, a tan sols 1 quilòmetre de la meta, per qui els serveis mèdics no pogueren fer res. Descanse en pau!

Els participants del Club, abans de l'eixida.

La prova fou guanyada per José Manuel García Barragan, del C.A. Llebeig de Xàbia, en categoria Masculina, amb 1h i 13 minuts i per Irene Llario Soler, del G.E. La Carena de La Font d'En Carròs, en categoria femenina, amb 1h 30 minuts.

Resultats membres C.A. Ondara

Per part dels participants del C.A. Ondara, remarcar el bon resultat de tots ells, Albert Ferrer (que el dia abans havia participat al Fons d'Alberto Contador de bicicleta), Sergi Soler, Fernando Server, Adri Brea, Isaac Arcos, Nerea Frasés, Alba Andújar, Mireia Romans, Manuel Mesas, Raül Lara, Carlos Crespo i Miguel Moreno.


Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XXIV Cursa Popular Ondara 25-05-2024

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Revisió Nou Recorregut "XXIV Cursa Popular Ondara 2024"