15k Nocturn València, Marató Berlí, Trail de la Jovada i Tri-Xàbia 28 i 29-09-2024

L'últim cap de setmana de setembre venia carregat de proves on participaven els nostres membres.

Zoraida i Adri, abans de l'eixida

Primerament tinguérem, la nit del dissabte 28, a Zoraida Adri participant del 15K Nocturn de València, esta parella no para mai!!!


Mario, Xarli i José

El diumenge venia carregadet!
Bon matí tenia lloc a Alcalà de la Jovada, el III Trail de La Jovada, fins allí s'aproparen ondarencs il·lustres com Mario, o el nostre "veterà" membre José Pons, a banda de molts altres companys d'entrenaments com Xarli, Ximo, Pau, Àlex i un llarg etc... La prova constava de dos distàncies, 14 i 22 kms passant per la famosa Serra Foradà, Penyal Gros, Tossal de la Creu i demés belleses de la Vall d'Alcalà.


Nerea entrant a meta i Lorena una vegada finalitzada la prova

A Xàbia, a la platja de l'Arenal celebraven el XII Tri-Xàbia - Memorial Edu Monfort, amb la participació massiva de l'Ondara Tri-Esport que aconseguí ser el Club més nombrós, tant a la distància Olímpica, com a l'Sprint.
D'entre tots els participants, destacarem, com és normal, les nostres representants, ambdues a la distància Sprint: Nerea i Lorena.
Nerea ja porta uns quants triatlons en el 2024 i aconseguí un gran resultat, igual que Lorena, debutant al triatló, però també aconseguí fer un bon paper!


Cris amb la medalla de finisher

I per tancar el cap de setmana esportiu, Cris, participà de la Marató de Berlín, una de les més reconegudes arreu del món, aconseguint un crono increïble de 3h i 39 minuts.


Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XXIV Cursa Popular Ondara 25-05-2024

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Revisió Nou Recorregut "XXIV Cursa Popular Ondara 2024"