XXIII CURSA POPULAR ONDARA – 10k - 27-05-2023

Dissabte 27 de maig celebràvem a Ondara la XXIII Cursa Popular de la localitat.
Un any més, el poble d'Ondara es vestia de gala per rebre el Circuit a Peu Marina Alta, en aquesta ocasió l'XI prova de l'actual Circuit, que acabarà este dissabte 3 de juny a Benissa.

C.A. Ondara abans de la prova

La cursa començava matinet, amb el Club Atletisme Ondara sencer, fent els preparatius, al voltant del Prado, per rebre la comarca sencera i gent, també, de comarques veïnes, que vénen com tots nosaltres, a gaudir de l'esport i ens agrada que el nostre poble puga viure any rere any, l'experiència de formar part de la gran família que és el Circuit a Peu Marina Alta i el món de l'atletisme, ajudant un poc a dinamitzar el poble i matindre'l sempre actiu!!!
Sempre mirant el cel, però sabent que no tindríem problemes amb la pluja, que estigué present durant tota la setmana.



A les 16:30, amb puntualitat, començaven les proves dels més menuts, els Pre-Barrufets i Barrufets, que eixirien des de davant l'Ajuntament, per acabar el seu recorregut de quasi 100 metres, en la línia de meta, gaudint, tant pares com xiquets i passant-ho d'allò més bé. Desprès tenien una merescuda medalla i bon gelat, per refrescar-se.
Posteriorment, els Pre-Benjamins, ja amb l'eixida i meta al mateix lloc i, desprès, en ordre, les categories del Circuit: Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets i Jovenils.
Podem estar ben contents de la participació dels nanos, ja que tinguérem corrent pels nostres carrers, quasi 400 xiquets de tot arreu.
A destacar, Roc Martí, qui en categoria Jovenil, tornà a guanyar la seva cursa, sent ja, guanyador del Circuit en la seva categoria.

Roc en un moment de la seva prova

Roc, amb les companys Sergio i Leo i les companyes Rosa, Laura i Celia.
Membres del C.A. Ondara donant trofeus: Àngels, Miguel i Joanba.

Classificacions Somesport - Xiquets

Fotos Kike Aracil - Xiquets

Eixida XXIII Cursa Popular Ondara

Com a les últimes edicions, l'eixida es feia des de l'Avinguda Doctor Flèming, just davant de Màxima Bikes.
A les 19:00, amb puntualitat suïssa, donava inici la cursa del 10k, amb una participació de quasi 1.000 corredors i més de 900 arribats a meta, la cursa tingué més participació que l'anterior edició a l'any 2.022.
La prova va discórrer amb total normalitat, desprès de patir molta calor i humitat en la de l'any passat, enguany contractàrem bon clima, amb algun nuvolet tapant el sol, fent així que els participants es sentiren més agust!
Per part dels nostres, 22 foren els representants del C.A. Ondara que pogueren córrer la cursa, aconseguint molt bons temps!
Destacarem sols els 3 primers del Club, malgrat que tots aconseguiren aturar el crono fent molt bons temps, aquests foren: Cris, Lorena i Antonia i Albert, Juanet i Salva.

Podi local



Destacar el bon fer de tots els voluntaris, com Màxima Bikes, col·laboradors, com l'Associació Contra el Càncer i OndaraAtack, i entitats com Protecció Civil o Policia Local que ens van ajudar en l'organització de la prova.
Així com les empreses col·laboradores: Twelve Beauty, Dorian Gray, Servicolor i Kefus.
També, no ens podem oblidar de l'Ajuntament d'Ondara, representat per la Regidora d'Esports, Mar Chesa, que en tot moment ha estat atenta a les necessitats de la prova, tant enguany, com durant els 8 anys que ha representat l'Ajuntament, per això ho volem agrair des del Club.

Desprès, tots els membres del Club, celebràrem un sopar al Restaurant Valero d'Ondara.

Recordeu que aquest dissabte 03 de juny, tancarem el Circuit en Benissa.
Inscripcions i més info ACÍ.

Moltes gràcies i enhorabona a totes i tots.






















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023