Aplega la XXIII Cursa Popular a Ondara

Aquest proper dissabte 27 de maig, tindrà lloc a Ondara la XXIII Cursa Popular.
Més de 23 anys han passat ja, des que uns quants bojos organtizaren les primeres edicions de la Cursa, dins les Festes Populars de Sant Jaume.
El recorregut, molt més curt de 10 kms (estava sobre 7-8 kms), eixia des del Prado per anar a buscar la zona de la Torre i tornava al poble pel carril bici de Dénia, acabant, de nou, al Prado.

En aquesta edició, vos podeu inscriure i buscar tota la informació ACÍ, a la web de Somesport, on està tota la informació del Circuit a Peu Marina Alta.

Com bé sabeu, cada any iniciem la Cursa, amb les proves del més menuts.
A les 16:30 començaran els Pre-Barrufets, a continuació Barrufets, Pre-Benjamins, i ja dins les categories del Circuit, Benjamins, Alevins, Infantils, i Cadets i Juvenils, que compartiran eixida, pegant 2 voltes al recorregut els Cadets i 3 els Juvenils.

Plànol Pre-Barrufet

Plànol Barrufet

Plànol Pre-Benjamí

Plànol Benjamí

Plànol Aleví

Plànol Infantil

Plànol Cadet

Plànol Juvenil

A les 19:00, i una vegada ja repartits els trofeus dels "nanos", començarà la prova del 10k, amb eixida a l'Avinguda Doctor Flèming i pegant una primera volta pel poble de 3,7 kms, eixint en direcció a la Torre i tornant pel Cementiri, el Bar Llobell i pels carrers del centre del poble, entrant a meta per davant del Covent i Ajuntament, en un final apoteòsic al Prado.

El recorregut, malgrat la pujada a la Torre, és rapidíssim, on molts corredors poden presumir de tindra la seva millor marca en 10k, ja que són 10 quilòmetres exactes!


Vos recordem l'enllaç per les inscripcions i vos esperem el proper dissabte  27 de maig!
Recordem, també, a tots els membres del Club Atletisme Ondara, que desprès de la Cursa tindrem sopar al Restaurant Valero!

Salut i gràcies a totes i tots per gaudir de l'esport!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023