Cursa Xàbia 26-02-2023

Començava el Circuit a Peu Marina Alta i ho feia, com cada any, amb la Cursa de Xàbia. Un lloc immillorable per començar el Circuit, ja que Xàbia és un autèntic paradís i ho demostra en la Cursa, que discorre per llocs ben bonics, com el Montanyar, la Platja de l'Arenal o La Caleta, a més a més, la cursa està molt ben organitzada i ben ambientada, amb xarangues, batucades i, inclòs, una disc-mòbil!!!

Fins a Xàbia s'acostaren quasi 1.200 participants a la prova d'adults, malgrat coincidir amb la Marató de Castelló o altres proves de renom, a Xàbia sempre li agrada córrer a tothom!
Els guanyadors de la prova foren Mark Tanner i Moha Ridda, que entraren junts de la mà, demostrant molt bon companyerisme, amb  un crono de 32:28 i Andrea Abad, amb 36:44.

Foto de grup abans de la Cursa.

Per part del nostre Club, 24 foren les valentes i valents que creuaren la meta situada davant el Pavelló de Xàbia, destacant Albert Ferrer, nou membre del Club, amb un molt bon temps de 36:52, aplegant a meta en la posició 37 de la general i 10è Sènior, o el nombrós grup que estigué entre 4:12 i 4:30, format per Juan Palones, Pep, Blas, Vicent, Fernando, Salva i Francesc.
Com també cal destacar a Juan Ginestar i Marga, entrant junts a meta i aturant el crono en 57:02.

Classificació C.A. Ondara
Classificació per Clubs
Classificació per Categories
Classificació General


Posterior a la prova dels adults, participaren els més menuts, aconseguint fer una festa impresionant als voltants del Pavelló, amb 351 xiquets corrent, entre totes les categories!


Recordem que el proper diumenge 05 de març, tindrà lloc la 2ª prova del Circuit, a la localitat de Calp.

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023