Les Sant Silvestres i els Reis!


El passat dissabte 24 de desembre tenia lloc la VI Sant Silvestre Gallinera, prova totalment "furtiva"i amb una participació d'uns 40 perduts de la muntanya i amb ganes de festa, contant entre ells els nostres 7 avorrits muntanyencs, Paco Llença, Paco Mas, Sergi Soler, Eva, Pep Llença, Nerea i Carol.
Ondarencs a La Gallinera

El dilluns 26 de desembre, el nostre Emili visitava Beniflà, en la que era l'avantpenúltima prova del Circuit de La Safor-Valldigna.
A falta de les proves de Benirredrà i Palmera, Emili afiançà la seva posició final al Circuit, amb un nou podi en aquesta III Volta a Peu a Beniflà, aconseguint ser 2on Veterà "D" de la prova i el 34 de la general, dels 411 finishers de la prova, a una mitja molt bona de 3,44 min/km.
La prova, de 8.400 metres fou molt ràpida, sobretot en la part davantera, ja que tant Salva Gomar, com Félix Pont, 1er i 2on respectivament, aplegaren a meta, esprintant junts, a 2,55 minuts/km, un temps espectacular!
Classificació General Beniflà

El mateix 26 de desembre es celebrà la II Sant Silvestre de El Verger, amb caràcter festiu i un recorregut molt divertit de 3,6 kms, fins on s'aproparen alguns dels nostres runners.
Fotos de la prova

Les Escoles Esportives d'Ondara amb els membres del Club i els organitzadors de la Sant Silvestre Gallinera

El dimarts 27 de desembre es celebrava la VI Sant Silvestre d'Ondara, també festiva i amb els quasi 500 participants disfressats, amb un recorregut de 4 quilòmetres, molt animat per tot el poble, passant, inclòs, per dins la Plaça de Bous.
Fotos de la prova

Membres del Club Atletisme Ondara, abans de la Sant Silvestre d'Ondara
Dijous 29 tenia lloc en Calp la V Sant Silvestre de Calp, entre els 300 finishers estava el nostre Vicepresident Miguel Moreno, també prova de caràcter festiu, però amb classificació final.
Classificació General Calp
Fotos de la prova

El divendres 30 de desembre va tindre lloc la Sant Silvestre de Benissa, la més antiga de la Marina Alta, 249 foren els festius finishers que buscaren la millor disfressa a Benissa.
Entre tots ells, destacarem els nostre runner, Emili Pérez, qui aconseguí ser 2on Veterà de la prova.
Classificació General Benissa

Ja en el 2017, el passat divendres, dia de Reis, es va celebrar en Xeraco la XVII edició de la seva clàssica cursa del dia dels Reis.
Aquest any en dos versions, 15k i 7k.
Emili en la meta del 15k
Ana en la meta del 15k

Entre els 371 finishers de la prova de 15 quilòmetres podem contar amb els nostres Emili i Ana Melenchon, amb grandíssims temps! Emili, qui aplegà en la posició 35 a meta, fou el 7è classificat Veterà "C", mentre Ana, qui aplegava a meta en la posició 135, aconseguia ser la 3ª classificada Veterana "C", pujant al podi de la prova.
En la prova de 7 quilòmetres contàrem amb la participació d'Edel, qui entre els 152 participants que acabaren la prova, aconseguí aplegar a meta en la posició 99, a 5,26 min/km.
Edel entrant a meta del 7K.
Resultats Xeraco 15k
Resultats Xeraco 7K


Salut i bon any 2017 de curses per a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023