GR10-Xtrem, X Volta a Peu a Benirredrà i III Cursa Contra el Càncer El Verger 14 i 15-01-2016

Pep pujant La Canal del Garbí
Aquest cap de setmana hem estat repartits per les províncies de València i Alacant...
El dissabte començà la representació del Club. El nostre President, Pep Giner, en Puçol, per afrontar els 97 kms de muntanya de la famosa GR10-Xtrem València, una cursa amb uns paisatges espectaculars, com La Canal del Garbí, i que discorre des de la localitat de Puçol, fins aplegar a La Pobleta d'Andilla, passant per Segart, Serra, Gàtova, Montmayor, Sacanyet i Canales, abans d'acomplir amb els 97kms i com a punt més alt, l'Alt de La Bellida de 1,330 metres al km 81, quan les cames ja comencen a voler aplegar a meta.
Pep contà amb l'inestimable ajuda de Carol, qui l'ajuda en els 6 avituallaments de la prova i qui li feu més fàcil poder avançar quilòmetres, degut a l'ajuda moral!
Finalment aplegà a meta amb un temps de 13 hores i 31 minuts, en la posició 55 dels 250 valents que afrontaren la prova!
Dir que degut a les fortes condicions climatològiques, sols l'aconseguiren acabar 187 participants i és que el fort vent (ratxes de més de 50 km/h durant tot el dia) i el fred (10 graus de màxima i -2 de mínima) va passar factura a molts!

Classificacions GR-10

Pep entrant a meta
Carol i Pep en acabar la prova



El diumenge teníem doble representació, començarem per la més propera a casa:
En Verger teníem moltes ganes d'anar, a més de ser veïns, la prova era per una bona causa: Contra el Càncer!
Fins allí s'aproparen, ni més ni menys, que 14 membres del nostre Club, una representació molt quantiosa!
D'entre ells, destacarem els 3 podis aconseguits!
Raül Lara volà sobre l'asfalt, per aplegar com a 3er Veterà "A" de la cursa, 8è de la general, en 23,52.
Almu Sánchez, aconseguí aplegar com a 3ª Veterana "A" en una cursa de menys a més, en 30.20, a pesar de no estar entrenant massa, la qualitat no es pot perdre!
Marga Escoda quedà 2ª Veterana "B" en una molt bona cursa, en 40.42.

Classificació Solidària El Verger
Raül dalt del podi


Almu dalt del podi

El mateix dia i en la Província de València, exactament a Benirredrà, Emili, Ana i Edel afrontaven els 9 kms de la X Volta a Peu de la localitat.
Emili era qui més en jugava en aquesta prova, ja que a falta, sols de Palmera, per acabar el Circuit de La Safor, optava a la 2ª posició final del podi de Veterans "D", cosa que assegurà amb una grandiosa cursa, on aconseguí quedar el 2on Veterà de la categoria i el 33 de la prova, amb un temps final de 34,27, a 3,50 de mitja!!!
Ana s'imposà amb rotunditat en la seva categoria, Veteranes "D", amb un temps de 41.30, traient-li quasi 4 minuts a la segona classificada. Corregué a 4,37 de mitja!!!
Edel, que està posant-se al lloc, molt bé, aconseguí finalitzar en la posició 300, amb un temps de 46,57 a una mitja de 5,14!

Classificació Benirredrà
Emili al 2on graó del podi

Emili i  Ana amb les copes!
 Salut i enhorabona a tots!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023