XXXIII Volta a Peu a Pego 02-05-2015 i XVIII Cursa a Peu a Jesús Pobre 09-05-2015

Estem ja passats la meitat del XIX Circuit a Peu a La Marina.
Gaudint d'algunes de les curses més dures... Arrere hem deixat les planes, com Xàbia, Calp, Gata que ja ens va despertar un poc i Verger, on tots tenien que apretar... Però aplegà Teulada i tots a patir cara amunt i ara Pego i Jesús Pobre, autèntiques curses per sobreviure i, a més, se'ns ajunta la calor!!!

Salva, Víctor i Almu en meta.
Encetàvem maig amb la sempre temuda cursa de Pego. Els veïns del nord de la comarca sempre ens tenen el Calvari preparat per què els corredors patisquen un poquet, per què tots demostren la seva fortalesa cara amunt...
Doncs bé, a les pujades se li va ajuntar la calor d'eixe dia i foren "sols" 1.123 els finishers d'eixa cursa, i 35 els runners ondarencs que s'aproparen fins allí.
Tots patint, però aconseguint bons cronos!!!
3ª quedà Almudena entre les fortes Veteranes "B", amb una mitja de 4,36 i consolidant-se com una de les millors en aquesta categoria.
A destacar l'atleta professional belga, Sam Valgaerem, qui guanyà la cursa amb total autoritat, sense que cap rival que li plantés cara.

Clas. General
Clas. Clubs

Entre els més menuts hem destacar a:

8è en Cadets: Carlos Ortolà.
2ª en Infantil: Aitana Valera.
7è en Infantil: Dídac López.

Clas. Xiquets



Aquest passat dissabte 09 de maig era la Cursa a Peu a Jesús Pobre, amb el seu atractiu pas per dins del camp de Golf de La Sella. Una cursa molt bonica, però que també és un puja-baixa constant!

Tere, Marga i Loles entrant a meta.
D'entre els 1.254 finishers que es deixaren caure per la xicoteta localitat de Jesús Pobre, destaquem com sempre els nostres 38 valents corredors! Les nostres fèmines Ana Melenchon i Almu Sánchez, totes dues pujaren al podi, Ana com a 1ª Veterana "D" i Almu com a 3ª Veterana "B". Les dos estan fortíssimes!

Clas. Clubs
Clas. General

I com sempre, destaquem també els nostres d'entre els més menuts:

1er Pre-Barrufet: Arnau Castellano.
4ª en Infantil: Aitana Valera.

Clas. Xiquets

Fotos:

CalyGat
M. Rosa Zaragoza
Kike Aracil
Vicent Esteve

Aquest dissabte 16 de maig es correrà la XXIV Cursa Popular Vila de Pedreguer. Els nostres veïns sempre ens tenen preparada una gran cursa, amb molta ambientació, no podeu faltar.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023