XXIV CURSA POPULAR PEDREGUER 16-05-2015

Els germans Aparisi aplegant junts a meta.
La setmana prèvia a la prova d'Ondara, els veïns de Pedreguer tornen a triomfar una vegada més en la seva Cursa Popular i ja van XXIV edicions!
A punt de fer les "bodes de plata", quasi 1.300 runners es reuniren per gaudir de l'ambient que sempre es crea a la Cursa de Pedreguer. Tot el poble ix al carrer per gaudir de la festa de l'esport i animar els sofrits corredors que passen pels seus carrers.
Fou una de les curses més disputades de tot el Circuit, no per el guanyador, Ahmed El Jaddar, que aplegà amb bastant avantatge, sinó per què del 2on al 8è aplegaren tots a l'esprint, i amb un marge de sols 16 segons entre ells, el que demostra el nivell, la competitivitat i la duresa de la prova.
Però anem a parlar dels nostres... 36 foren els aplegats a meta, gran paper de tots ells a Pedreguer.
En especial d'Almu Sánchez, qui aconseguia, de nou, pujar al podi de Veteranes "B", en 2ona posició! Assegurant-se, quasi, el podi final del Circuit en la categoria.
Qui es queda sense opcions de podi, malgrat haver guanyat sempre en la seva categoria quan ha participat, és Ana Melenchon. Ja s'ha perdut 4 curses del Circuit, quan el màxim per aspirar a trofeu final en són 3, així i tot, les 4 participacions a Calp, Verger, Teulada i Jesús Pobre, les conta per victòries, una llàstima, ja que aquest any estava especialment en forma!!!

Clas. General
Clas. Clubs

Entre els més de 550 menuts que van participar a Pedreguer (una barbaritat de xiquets), destaquem els nostres, que han tornat a ser un fum corrent!
Per damunt de tots Mara Castellano, qui torna a guanyar en la seva categoria i Aitana Sánchez, qui quasi s'assegurada podi final al Circuit en Infantil, al tornar a quedar 2ona!!!

Aitana dalt del podi.

24è Pre-Barrufet, Arnau Castellano Pelegrí.
33è Pre-Barrufet, Marc Pastor Aguilar.
54è Pre-Barrufet, Pau Llàcer Vidal.
18è Barrufet, Joan Rosselló i Ivars.
1ª Pre-Benjamí, Mara Castellano Pelegrí.
33è Benjamí, Kiko Rosselló i Ivars.
2ª Infantil, Aitana Valera Sánchez.
7è Cadet, Pablo Nicolàs Català.

Clas. Xiquets

Fotos:

CalyGat
M. Rosa Zaragoza
Enrique Aracil
Atletisme Pedreguer


Aquest dissabte 23 de maig és la cursa del nostre poble, la XVII edició de la Volta a Peu a Ondara!
Vos esperem a tots per gaudir de l'atletisme!!!
Més info a: Somesport

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023