XVIII VOLTA POPULAR A GATA 22-02-2015

1.343 corredors finalitzaren el diumenge la XVIII Volta Popular a Gata de Gorgos, malgrat el mal temps, que no acompanyava, ja que plovia cada poc, aplegant a fer algunes ruixades considerables durant la mateixa cursa, la gent té ganes d'esport, té ganes de córrer i té ganes de Circuit a La Marina!
Més ganes tenen els nostres, que tornem a ser un fum de runners ondarencs! 42 del C.A. Ondara i 12 de l'Ondara Tri-Esport.
La prova se la tornà a adjudicar Félix Pont, l'atleta de Gandia, com en Xàbia, va ser el líder absolut en 33 minuts i 33 segons, seguit en el podi de Juan A. Fernández Cantos (C.A. Benidorm) en 34,27 minuts i Jose M. Garcia Barragan (C.A. Llebeig-Xàbia) en 34,29 minuts.

Víctor, Juan, Isaies i Antonia al començar la prova.
Entre els nostres destacarem, per suposat, Emili i Almudena, que es quedaren a una sola posició (4rts tots dos) de pujar al podi en les seves respectives categories, continuant intactes les seves aspiracions de pujar al podi final del Circuit!
També hem de destacar la gran cursa realitzada per Gaspar i Ana Garrido, corregueren junts, acabant en quasi 1 hora rodona!

Classificació General
Classificació Clubs

Les proves dels més menuts foren les més afectades per la pluja, ja què molts pares decidiren marxar a casa, davant el temporal. Així i tot foren més de 100 xiquets els qui participaren de la festa de l'esport, quan el temps els va deixar.
Els ondarencs que es van quedar, foren:

Isabel, 17ena en Benjamí.
Aitana, 7ena en Infantil.
Dídac, 9è, també en Infantil.
Pablo, 10è en Cadet,

Classificacions Xiquets

Fotos de CalyGat
Fotos M. Rosa Zaragoza
Fotos Kike Aracil

Ara tenim un "paronet" del Circuit, degut a les festivitats de Pasqua.
Aquest proper diumenge 29 (Diumenge de Rams) és la Quarta i Mitja a Dénia.
Mentre la propera cursa del Circuit serà a Verger el dissabte 18 d'abril, ja en horari de vesprada, a les 18.30h.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023