Infern Trail 28-02-2015 i 21km/10,5 km d'Oliva 01-03-2015

Javi i Pep en un moment de la prova
Encetàvem el cap de setmana esportiu amb l'Infern Trail d'Orba, una dura prova de muntanya, de 39,2 kms. i 1.900m positius de desnivell, que passava per la Vall de Laguar i Murla, amb el punt turístic important de les Escales del Barranc de l'Infern i la Cresta del Cavall Verd.
D'entre els 350 valents que van participar, hem de destacar, abans de res l'avituallament del km. 22 a Benimaurell, organitzat pels nostres membres del Club: Nerea, Isaac, Enrique, Edel, Ana, Almu, Aitana, Nuri, Marisol, Marc, Paula, Eva, Carol i Josexu. I, també, evidentment, no ens podem oblidar dels qui van participar a la prova: Sergi Soler, Javi Valera, Pep Giner i Paco Giner, tots quatre realitzaren una cursa espectacular.
Sergi feia anys que no participava en una prova de muntanya i, menys encara, d'aquesta duresa i quilometratge, així i tot, aconseguí una magnífica 30ena posició final.
Javi i Pep en la 101 i 102, respectivament i un poc més arrere, Paco en la 233, amb problemes de genolls, tots estigueren fenomenals!

Alguns dels participants i voluntaris amb Nando, l'organitzador

Classificació General
Clas. per Clubs


Ana i Almu durant la prova.
Amb prop de 800 participants participants entre els 10,5k i la Mitja arrancava el primer diumenge del mes a Oliva.
Entre els participants, com sempre els nostres valents runners Edel, Ana i Almu. Les dos xiques aconseguien pujar al podi en les seves respectives categories femenines, Almu com a 1ª classificada Veterana B i Ana com a 2ª Veterana D.
Molt bona cursa de tots tres, desprès de passar-se el dissabte a l'avituallament de l'Infern Trail, treballant sense parar!

Les nostres xicones estan fortíssimes , per començar el Circuit a La Marina!

Clas. Mitja
Clas. 10,5km
Clas. per Clubs

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023