Resum de la reunió del passat 17-09-09

El passat dijous 17 de setembre ens reunírem fins a 7 membres del C.A. Ondara per abordar diversos temes. A la reunió acudí, també, Franc Beneyto, qui ens oferí fer una fusió entre el seu Club i el nostre, així ell podria fer-nos de preparador. Ell ens explicà, més o menys, en que consistiria aquesta "fusió" i nosaltres preparàrem una roda de "pros" i "contres" per a preguntar-li'ls a ell i al Regidor d'Esports.
Intentarem que a la propera reunió acudeixin tots dos per a veure que troben sobre aquests "pros" i "contres", ja que hi havia qui estava d'acord amb aquesta "fusió" i, evidentment, també hi havia qui no estava d'acord.

1- Comptes del Club. Es comentaren com estan els comptes del Club, així com algunes quotes que ens falten per cobrar d'aquesta temporada que hem acabat. El Club està en "superàvit" i amb bones expectatives!
2- Preparació i disponibilitat de la gent de cara a la Mitja marató de muntanya de Segària. En aquest punt ens esplaiàrem durant bona estona, ja que és molt a tractar el que hi ha! Decidírem que tirem endavant amb la Mitja de Segària. José Andrés s'oferí a parlar en la Federació de Muntanya, per a veure quins permisos o documents ens fan falta, al mateix temps, tractarem el tema amb l'Ajuntament per a veure si posem la Mitja dins de la programació de la Fira d'Ondara. Ja tenim al voltant d'una vintena de col·laboradors que estarien disposats a ajudar, tant el dia de la Mitja com en la seva preparació, però necessitem de molta més gent!!!
3- Roba d'hivern - nova equipació. Es decidí tocar aquest punt en la propera reunió i, ja, amb catàlegs i pressuposts davant!
4- Presentació del descompte ofert als Membres del Club, per Enrique Garrido - (Fisioterapèuta). D'aquest punt ja estaven tots els assistents informats, ja que s'havia enviat, prèviament, un mail informant d'aquest descompte.
5- Presentació dels "trofeus" als Membres del Club més participatius en les curses durant tota la temporada. S'acordà fer un sopar de presentació d'aquests trofeus, els trofeus que acordàrem son els següents:
A- Membre amb més quilòmetres.
B- Membre amb més curses.
C- Membre amb millor progressió.
D- Membre "Cotxe Granera".
E- Millor Atleta (aquest es triarà a votació popular dels membres del Club).
6- Precs i preguntes. Durant els precs i preguntes, estiguérem parlant, un altre cop, de la Mitja, així com es preguntà si teniem algun tipus d'Assegurança mèdica en el Club, cosa que evidentment no tenim. Comentàrem de parlar amb algun hospital privat (Acuario, San Carlos), sobre quin cost tindria fer certes proves mèdiques, proves d'esforç... i si ens podrien fer una rebaixa al ser un Club i portar-los a prou gent.

S'informarà en breu de la propera reunió, en aquest cas, dependrem de la disponibilitat del Regidor d'Esports, així com de Franc Beneyto.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
joe... pensava q no podria fer mai aquest article....... ale, ja està!

x cert, d la cursa d beniarbeig no hi ha classificacions, però sapigau q sergi, el nostre presi, la va guanyar (un altre cop)!

enhorabona sergi!!!!!!
larrypears ha dit…
eih!! I si van parlar de coses a la reunió.... Per això aplegaven a casa a les 12 i mitja.

Pep ja era hora de que feres una foto i que eixira jo; encara que fora de cul.
elpepgf ha dit…
jejejejeje, volia fer-ne un altra, però vaig acceptar la q tenia com "animal d companyia" i au... jejejejeje, la veritat es q si vam parlar prou, sí... sobretot sergio i josé andrés...
Unknown ha dit…
jo m'oferisc si no em doneu molta feina,jajaja, us ajude en la mitja i algu mes del club parlant-ho tambe vindrien, si us interesa
elpepgf ha dit…
clar q interessa ernest!!! tota ajuda és ben rebuda!!! gràcies ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023