La Mitja de Segària va perfilant-se!

A marxes forçades, però pareix que la Mitja Marató de Segària va prenent forma poc a poc. Ací tenim el plaer de presentar-vos el logotip provisional que hem creat per a tal ocasió.
En un nou pas, el dilluns pel matí ens reunirem amb el Regidor d'Esports per a aclarir certs punts.

Recordeu que, finalment, aquest diumenge 27 s'anula la marxa de reconeixement del terreny, per a la definitiva ruta de la Mitja Marató de Segària, degut a l'amenaça de fortes pluges en el nostre territori.
Queda, doncs, l'eixida cap a Segària per a reconèixer el terreny, per al proper 4 d'octubre, quedant com aquesta vegada: a les 8 del matí en el Prado.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
salva està súper orgullós del seu diseny del logotip, com algú li faça la contra, pot perillar la seva vida.... jejejejejejeje
Salva ha dit…
bé, les critiques son benvingudes, qualsevol suggeriment que tingueu podeu dir-lo, mentre siga alguna cosa intel·ligent clar, sinó sempre podeu perdre una cama!
larrypears ha dit…
M'agrada molt el logo. Salva es que saps fer de tot i ben fet. Et casaràs amb qui voldràs!!! com dia ma uela :-)

Un altra coseta, últim paragraf de l'entrada està per a possar-lo en un marc: no sols no s'enten (perque falten paraules; es a dir no queda clar que es cancela l'eixida a Segària del dia 27) sino que ademés la nova data està malament ja que serà 4 d'Octubre.
Eixos orujets i eixes cassalletes no són compatibles amb l'escritura en el blog. Que lo sepas "Gloria"... (que fàcil és criticar ;-) )
elpepgf ha dit…
buuuuuuuffff, no és q no s'entenguera, és q estava horrible..... jejeje
ja ho he canviat... si és q no es poden fer les coses mentre s'està parlant... ;)
Salva ha dit…
Llorenç, gràcies, jo de vegades em sorprenc que quan ixc al carrer les xicones no m'arranquen la roba i es peguen entre elles per mi..... ;)
elpepgf ha dit…
es q és veritat... et casaràs amb qui vols, salva!!! jo sempre t'ho he dit... t'hagueres casat amb mi, ja ho tindries tot fet i ara no et tindries q preocupar d xicones i coses absurdes.......
Salva ha dit…
..............ummmmm..............ara eres Pep o eres Glòria? jajajaja, el 99% dels posts son teus i meus! Ens podrien pagar per animar els blocs! Per cert, tenim ja el grup en el feisbuc també!
Unknown ha dit…
Desde la xara estem sorpresos en els logos que fa Salva, us esperem a tots a la cursa de La Xara
elpepgf ha dit…
homeeeeeeee!!! faltaria més!!! tingues x supost q sí q anirem un fum!!!
inscrits n'estem uns 23 ó 24!!!
larrypears ha dit…
Que vaja de categoria la cursa de la Xara. Maulauradament no podré asistir tinc que assistir a una boda per l'església. Aih!! Senyor, senyor.... :-)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023