Cusa popular Gata de Gorgos '08

Un cop més, hem de donar l'enhorabona als runners del nostre equip, per la gran participació en la cursa de Gata del passat dissabte 24 de maig, on el temps ens va respectar a tots i no va ploure, aconseguint fer el traçat de la cursa sense mullar-nos!
Un total de 28 atletes del C.A. Ondara aconseguiren finalitzar la prova, es a dir, tots els qui prengueren l'eixida.
En total, 1.002 runners aconseguiren acabar la cursa. Un any més, va guanyar l'atleta local Said Day Day, amb un temps de 35 minuts i 57 segons.
Si destacable fou l'actuació dels ondarencs, entre ells en cal destacar quatre per damunt de tots, i ells son (un cop més) Ana Melenchón, que aconseguí, aquest cop, finalitzar com a primera classificada en la categoria "Veterans B Femení", i els tres primers classificats del nostre club, els Sergios (Soler i Torres) què fregaren els 40 minuts (40.06) i Jaume Aparisi, a tan sols un minut de distància (41.07), els Sergios acabaren 15 i 16 de la general i Jaume el 34.

Cada vegada els nostres runners van més ràpid, a veure si en la propera cursa, la de Xàbia, aconseguim un altre bon paper.

Salut a tots.

Comentaris

Rubén ha dit…
inmillorables les teves cròniques!!!
elpepgf ha dit…
gràcies ruben! això d portar el blog del bàsquet i aquest (a ratets) d vegades mareja! ;·)
Sergi ha dit…
M'unisc a Rubén per felicitar el Pep, ja sabia jo que això d'ascendir-te a administrador del blog anava a ser un encert... jeje

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023