Cursa Popular de Pedreguer

La pluja va estar a punt de suspendre per segona setmana consecutiva una cursa del Circuit de la Marina Alta. Aquest cop era la cursa de Pedreguer, però finalment, mitja hora abans de donar l'eixida va parar de ploure i, fins i tot, va eixir el sol!

A les 19 hores, tal i com estava previst es va donar l'eixida a la cursa. La finalitzaren un total de 904 atletes, dels gairebé 2.000 inscrits que hi havia. Encara que molta gent ni tan sols es va deixar caure a Pedreguer per culpa d'aquesta pluja!

Els runners del C.A. Ondara, com sempre, feren un gran paper, i finalitzaren la cursa un total de 24 ondarencs. De nou, una gran participació per part del nostre Club.

Hem de fer-li, un cop més, menció especial a Ana Melenchon, ja que va guanyar un nou trofeu, quedant segona de la categoria Veterana B Femení.
Salut a tots i sort a la propera prova, què serà a Gata.

Comentaris

Rubén ha dit…
He de donar les gràcies a Santiago Roig Sirerol.
Gràcies a ell, he pujat un eslabò en la graella general del club.
Ja no soc l'últim, sino el penúltim.
Salutacions.-
Sergi ha dit…
Bé, dels 24 corredors del Club cal dir que pocs van ser els afortunats d'eixir a les notícies del Canal 37, i entre ells, com no, Rubén i Santi, que mostraren l'autèntic valor de l'esport, participar i arribar a la fi amb el suport de la gran gentada que ens acollí a Pedreguer.
Ànims i endavant... que ja em teniu a tir!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023