Marató de Nova York 04-11-2018

Amb més de 50.000 participants, la Marató de Nova York és una prova que tots els runners volen fer, com a mínim, una vegada en la seva vida!
 Així s'ho proposaren fa temps Sergi Mallol, Vicent Aparisi i Sergi Torres, qui el passat diumenge feren el seu somni realitat!
Torres, Aparisi i Mallol

Tots tres realitzaren la marató junts, amb la intenció de convertir-la en una festa, tal i com ho és en quant a animació i públic, que recorre Nova Yord de sud a nord, passant pels 5 barris de la ciutat, emblemàtics i coneguts, com són: Staten Island, Brooklyn, Queens, el Bronx i Manhattan, creuant-lo des del nord (on està el Bronx) fins baixar tot Central Park i finalitzar dins de l'emblemàtic parc de la ciutat dels gratacels!
La prova, encara que parega plana, té tres punts principals de lleugeres costeres... En l'eixida ja deurem afrontar la primera rampa d'uns dos kms. Cap al km 25, ja en Queens, tindrem una pujada, lleugera, però continuada, d'uns dos kms. I per acabar, del 35 al 40, dins ja de Manhattan deurem afrontar l'última constant pujada per dins de Central Park.
Aparisi, Mallol i Torres entrant a meta.

L'enhorabona a tots tres i salut a tots!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023