Costa Blanca Trails Finestrat, V Volta a peu a Beniflà i Pego Trail 17 i 18-11-2018

Pep Pons, Pau Peretó, Pep Giner i Sergi Soler, abans d'eixir.
El dissabte començava matinet... a les 06:30, Sergi Soler, Pep Giner, Pep Pons i Pau Peretó afrontaven junt a altres quasi 250 participants el trail de Finestrat, conegut com Costa Blanca Trails, en la distància de 65kms, afrontant el Puigcampana i Aitana, entre altres cims, amb un desnivell total de 4.200 metres positius!
Els nostres muntanyers tingueren que afrontar, a banda de la distància i desnivell d'aquesta dura prova, també, la pluja que els acompanyà des de l'eixida, fins prop de les 4 de la vesprada, així com el terreny fangós, molt complicat d'avançar en algunes pujades, tinguent que ajudar-se dels pals i rames, cosa que provocà molts abandons, finalitzant la prova "sols"199 dels participants!
Sergi eixí davant, ja des de l'inici de la prova, finalitzant en sols 10h i 15 minuts, el 60 de la general, alçant el peu, degut a un bac de tant de fang que hi havia!
Pep, Pau i Pep al cim del Puigcampana.

Pau, baixant el Puigcampana

Pep Giner i Pep Pons, qui competien en la categoria de "Parella" (aplegaren els 8 d'aquesta categoria), correren amb Pau Peretó durant els primers 15 kms, coronant junts el dur Puigcampana, a partir d'ahí els dos "pep's" marxaren davant aplegant a meta en 12h i 20 minuts, mentre Pau aplegava poc desprès, en 13h i 30 minuts, realitzant una gran prova!
Pep Pons, a poc d'aplegar d'alt d'Aitana.

Els "Pep's" al cim d'Aitana.
Sergi entrant a meta, amb el Puigcampana de fons.

Els finishers ondarencs.
La participació dels nostres no s'acabava a Finestrat ací, ja que teníem a Blas Artesero, qui participava en la modalitat de Mitja Marató, amb eixida a les 09:30h.
Blas, provant la nova tècnica de baixar amb els ulls tancats...
Blas tenia per davant més de 300 rivals i la "missió" d'aplegar entre els primers de la categoria PROMESA, on aplegar al podi és molt complicat! Així ho demostrà el líder de la prova, qui fou d'aquesta categoria!
Blas, al segon escaló del podi.

Blas aplegava a meta en la posició 25 de la general i 2n de la categoria, aconseguint baixar de les 2 hores: 1h 59minuts i 49segs., completant així una prova excel·lent!!!

Classificació Costa Blanca Trails

----------------------------------------------------------------------------------------------------

També dissabte, però de vesprada i amb quasi 700 participants comptà la V Volta a Peu a Beniflà, dins el Circuit Safor-Valldigna, entre un ambient genial i la pluja que no sabia si caure o quedar-se a casa.
Qui no es quedà en casa foren els nostres corredors:
Emili Pérez, Juani Martínez i Mª Jose Català, tots tres amb molt bons temps, però sobre tot les nostres xiques, que corregueren a 5:18 i 5:21, respectivament, unes mitges fantàstiques!!!

Classificacions Beniflà

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Diumenge era el torn del Pego Trail, la prova dins el Circuit Trail Marina, on hi havia diferents distàncies per córrer.
Javi entrant a meta.
En la distància de Mitja Marató tinguérem a Javi Valera, finalitzant la prova en la posició 90 i amb un temps de 2h i 47 minuts, mentre en la distància "curta" de 13kms, tinguérem a Jose A. Mezquida, ocupant la posició 44, amb un temps d'una hora i 47 minuts. Participaren un total de de quasi 300 persones, en un dia, que, per sort, la pluja els respectà i deixà que la prova es realitzés sense pluja.



Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023