XVI Volta a Peu a La Xara 24-09-2016 i XXIV Cross Baix Montgó 01-10-2016

Aquests passats caps de setmana, vam tindre cursa a pobles veïns de la Marina Alta.
En primer lloc, el dissabte 24 de setembre va ser la prova de La Xara, en la seva XVI edició, els veïns de La Xara tornaren a destacar per una molt bona organització i una cursa molt ràpida, on entre els quasi 400 adults participants, destacaren sobremanera els nostres membres del C.A. Ondara:

Membres del C.A. Ondara

Destacar la gran cursa de Raül Lara, fregant el 3.30 per km, així com el podi en Veterà "B" del nostre incombustible Emili "El Bomber", la 4ª posició de Almudena a 4,30 com a Veterana "A", la 7ena de Nerea en Sènior Femení o la 6ena de Marga Escoda en Veteranes "C".
En categories infantils, tan sols, tinguérem un participant, fou en Infantil Masculí, amb Jaume Aparisi Ballester, quedant el 10è classificat.
En aquestes categories participaren quasi 150 xiquets.

Classificació General
Classificació per Clubs
Classificació Categories
Classificació Xiquets
Fotos de Somesport - La Xara

Aquest passat dissabte 01 d'octubre es celebrà el XXIV Cross Baix Montgó, una cursa sempre complicada de córrer, que enguany va tornar a modificar el recorregut i fent-lo cada vegada més atractiu.
En aquesta edició eren, tan sols, 12 quilòmetres, però hem de recordar, que per pocs que siguen (els darrers anys era entre 14 i 16 kms.), sempre són ben durs, per qué s'ix des de Xàbia, per acabar més amunt, en Jesús Pobre!
Classificació C.A. Ondara

D'entre els, quasi, 400 participants, un munt foren ondarencs!
Emili "el Bomber", Francesc "el Peó", Ferran Server, Almudena, Simon, Josep Gilabert, Paco Giner, Nerea i Jose "el Palomo", foren els valents ondarencs en afrontar les pujades d'aquesta clàssica prova!
També destacar la participació en la prova d'Ivan i Sergio Torres, de l'Ondara Tri-Esport, qui aplegant 5è i 6è a meta, foren el 1er i 2on en Veterans "A"!

Classificació General
Classificació per Clubs
Classificació Categories
Fotos de Somesport - Baix Montgó

Sergio i Ivan
Emili Pérez
Francesc "el Peó i Ferran Server
Almudena
Simon
Josep Gilabert
Paco "Llença"
Eva i Nerea
Jose V. Estévez

Salut i enhorabona a tots.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023