Representació a la Marató Trail d'Eivissa del proper 30-10-2016

Tenim el plaer de compartir amb tots, que 13 dels nostres membres ens representaran aquest proper diumenge a la Marató Trail que tindrà lloc en l'illa d'Eivissa aquest pont de Tot Sants!
La Marató constarà de tres modalitats, 10k (Light Trail), 21k (Mediuem Trail) i Marató, els nostres representants seran els següents:

10K: Eva Alemany, Almudena Sánchez i Fina Zaragoza.
21K: Carol Hernàndez, Nerea Frasés, Isaac Arcos, Emili Pérez i Blas Artesero.
42K: Pep Giner, Sergi Soler, Paco Giner, Javi Valera i Ana Melenchón.

Informació de la prova ACÍ.

Com podreu veure estem representats en totes les proves i amb el "perill" de rascar podi en totes, ja sabem del bon córrer d'Almudena, Emili, Sergi o Ana, entre altres... Gent acostumada a arreplegar copes...

Evidentment no anirem sols, ja que molts membres del C.A. La Xara, Cap i Cua, Botamarges o Baleària-Diànium, entre altres, anirem cap a "Ses Pitiüses" agermanats! Finalment, més de 1.100 corredors avalen la prova!!!
També tindrem el plaer de coincidir amb Jaume González, "Jaume Espiquer", gran professional amb qui sempre contem al Gegant, o un professional de l'alçada de Marco de Gasperi o l'atleta i broker Josef Ajram i, per suposat, el nostre gran Ignaci Cardona, campió 2 vegades del Gegant, qui l'any passat ja va quedar 2on a la Marató d'aquesta mateixa prova!

Esperem gaudir d'un gran cap de setmana de bon temps i esport.

Salut i sort a tots els participants!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023