dimarts, 17 de febrer de 2015

Reunió Club 12-02-2015 - Gegant i Circuit a Peu 2015

Com bé sabeu estem immersos en la preparació del VI Gegant de Pedra, però no ens oblidem, ni deixem de costat el Circuit a Peu, que està a la volta de la cantonada!!!

Doncs, bé, el diumenge 08 de març, tindrem la primera prova del Circuit, a Xàbia.

Com tots els anys, el Club s'encarregarà de fer les inscripcions dels membres que estiguen interessats en córrer tot el Circuit i, com sempre, ens farem càrrec de part de la quota d'inscripció.

Punt 1-

El corredor que siga membre del Club tindrà que pagar 10€ de la quota d'inscripció al Circuit (que són 25€ si tens el xip o 33€ si no el tens) i el Club s'encarrega d'aportar la diferència.
Teniu fins el proper divendres 27 de febrer per vindre a abonar aquesta quantitat, ja que el dia 01 de març es tanquen inscripcions!
El lloc, com sempre serà la oficina de viatges Masdemilviajes.es o assegurances Allianz, les dos oficines situades a l'Avinguda del Doctor Fleming, 36 d'Ondara.

Punt 2 -

També posem en marxa el pagament de la quota del Club, que són 35€ i teniu de temps per pagar-la fins la data de la Cursa d'Ondara (23 de maig), però es preferible que ho pagueu junt als 10€ del Circuit.

Punt 3 -

Vos recordem que aquest diumenge se celebra el Gegant de Pedra.
Qui no estiga com a voluntari, li preguem que es pose en contacte amb nosaltres.
Necessitem voluntaris:

- Divendres a les 22.30 h per fer les bolses (al local de l'Avinguda Dr. Fleming, 38).
- Dissabte, durant tot el dia a Tururac, per entregar dorsals (es faran torns).
- Diumenge, durant la cursa.

Salut i gràcies a tots.