Curses de La Granadella Trail i Volta a Peu a Palmera i La Font d'En Carrós.

Fins Xàbia es desplaçava un grup de corredors del nostre Club el passat diumenge 08 de febrer.
Paco Giner i Carol Hernández formaven part de distints equips per enfrontar els 19 kms. de la cursa per equips, mentre Javi Valera, Enrique Argudo i Pep Giner farien la Mitja Marató.
Un gran dia per a córrer, no obstant el dia anterior havia plogut i hi havia zones un tant perilloses.

Tots ells realitzaren una gran feina, corrent molt bé i aplegant a meta sencers, entre els 1.200 participants que hi havia en total entre la Cursa per Equips, la Mitja Marató i la Marxa senderista.

Classificacions Mitja
Classificacions per Equips

El mateix diumenge 08 de febrer se celebrà la VI Volta a Peu a Palmera amb 560 participants a la prova reina, d'entre ells destacarem, com sempre, els nostres runners!
Ferran Server Edel Villar, Jose Ant. Mut i Juani Martínez s'acostaren a la localitat de La Safor per realitzar la cursa i gaudir del bon ambient.

Classificació General
Classificacions C.A. Ondara

El dissabte 14 de febrer, dia dels enamorats, se celebrà, com tots els anys, la 12ena edició de la Cursa de La Font, la prova reina per als enamorats.
Se celebra en versió individual i en versió de pare
lles i, evidentment, no podia falta la presència del Club Atletisme Ondara, en totes dues versions.
Un total de 18 participants del Club, dels qui destacarem a Emili "el Bomber", qui quedà 4rt en la seva categoria i a Ana Melenchon i Almu, que aconseguiren ser primeres en les seves respectives categories de Veteranes.
També tinguérem la participació de 5 membres de l'Ondara Tri-Esport, Joanfe, Moisés, Eva, Vicent i Imma.
En total, entre parelles i individuals, 1.200 foren els valents que gaudiren d'un gran ambient a La Font d'En Carrós, una cursa molt veterana i molt ben organitzada, espectacular veure tot el poble al carrer, fins i tot pels caminals i la zona del poliesportiu.

Classificacions C.A. Ondara
Classificació General

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recorreguts Cursa Ondara 19-05-2018

XXVII Cursa Popular de Pedreguer 26-05-2018

Volta a Peu a Dénia 28-04-2018