divendres, 14 de novembre de 2014

Prèvia Marató València 16-11-2014

Fa ara més de 2.500 anys, un tal Filípides corria des de Marató fins Atenes per demanar tropes per a la guerra...
Encara que la distància que corregué Filípides al 490 A.C. foren 240 quilòmetres, ara es corren els 42 quilòmetres i 195 metres, que representen la distància que hi havia entre el Castell Reial de Windsor, fins l'estadi White City, a l'oest de la ciutat de Londres, on se celebraren els IV Jocs Olímpics de l'era moderna i on, per primera vegada, Pierre de Coubertain inclogué el Marató entre les proves!

Eixida de la Marató de València i del 10K.
Aquest proper diumenge 16 de novembre se celebra en València, la XXXIV edició de la Marató de València, per emular aquella gesta de Filípides.
La Marató de València és ara un referent maratonià i amb milers de participants cada any, destaca en la nostra terra.
Són molts els corredors de pobles veïns, que s'apropen fins la capital, per gaudir d'un matí fent el que més els agrada i des de fa anys, també, són molts ondarencs els qui s'atreveixen en córrer la Marató.
Enguany, d'entre els més de 10.000 participants, tindrem a 3 membres del Club Atletisme Ondara (Isaias, Juanga i Pedro Manuel), corrent aquesta mítica distància del vell Filípides.
També en tindrem un de l'Ondara Tri-Esport, Jaume Enguix.
Tots ells, molt ben preparats per acabar el seu repte!

Més Info ACÍ.

També tindrem representació en el 10K amb Fran Barrero.

Molta sort a tots ells i a tots els valents dels pobles veïns que van aquest diumenge a córrer a València, en qualsevol de les dos distàncies!

Salut a tots.