III Gran Fons d'Ondara - Marina Alta 09-11-2014

Membres del C.A. Ondara abans de la prova
Meravellós diumenge el que es va alçar el passat dia 09 en Ondara, espectacular per a córrer i, on els més de 300 runners que es van congregar en la nostra localitat, van poder gaudir de la festa de l'atletisme.
La III edició del Gran Fons congregava molts atletes coneguts de la Marina Alta, Baixa i La Safor, com també, d'altres comarques.
El poble estava animat i recolzant l'esdeveniment a tots els nivells. També les localitats per on passava la prova, Beniarbeig, Sanet i Negrals i Pamis, estaven molt ambientades de gent esperant el pas dels corredors.

La prova, per tercera vegada, se l'enduia el nostre atleta local i President del Club, Sergi Soler, aconseguint baixar, de nou, en aquesta edició el temps del I i II Gran Fons. A l'entrada de Beniarbeig (km 4) va trencar el ritme dels seus companys, marxant en solitari, no esperant, com les darreres edicions, a la part de pujades entre Beniarbeig i Sanet, aconseguint parar el crono en 52,16 minuts, aplegant quasi un minut abans que Pablo Ramírez i Víctor Fernández, 2on i 3er respectivament en la general de la prova.
Mentre que en dones, la primera en aplegar a meta fou l'atleta del Diànium Mayca Sala (1h07minuts04 segons), seguida a pocs segons per la seva companya Encarna Cardona, mentre que a poc més d'un minut d'elles aplegava Ana Alberola, totes elles Veteranes "A".
Poc a poc anaren aplegant tots els corredors que participaven. Destaquem, com sempre el nombrós grup d'atletes ondarencs (32 del C.A. Ondara i 9 de l'Ondara Tri-Esport), pujant, molts d'ells, al podi:

- Sergi Soler - 1er classificat i 1er Veterà "A"
- Ana Melenchon - 1ª Veterana "B"
- Antonia Guardiola - 2ª Sènior
- Marga Escoda - 1ª Veterana "C"
- Tere Miralles - 2ª Veterana "C"

I els podis locals:

- Almudena Sánchez - 1ª
- Imma Aguilar - 2ª
- Sandra Rey - 3ª

- Sergi Torres - 1er
- Ivan Payà - 2on
- Raül Lara - 3er

Sergi, Máximo i Said, podi Veterà "A"
Classificacions per Clubs
Classificació General

Fotos Kike Aracil - Àlbum 01
Fotos Kike Aracil - Àlbum 02
Fotos Kike Aracil - Àlbum 03
Fotos Kike Aracil - Àlbum 04
Fotos Kike Aracil - Àlbum 05
Fotos Rosa Zaragoza - Àlbum 02
Fotos Molina
Fotos CalyGat

Per altre costat, també, agrair molt a tots els patrocinadors i col·laboradors del Gran Fons, que junt als atletes el fan possible:

Tururac Esports, Baleària, Pub Dorian Gray, Màxima Bikes i tota la resta d'entitats locals que col·laboren al cartell: Fotocuadro.org, Bar Plaça de Bous, Hermanos Hernández, Masdemilviajes.es, Publi4quatre, Cítric, Almident, Bar Casa Llobell, Gaspar Fotògraf, Bar Bombilla, Cafeteria Bulevar, Enginyeria Rovira, Neumáticos Gandia, Restaurant Noguera, Bar El Gallego, Bar La Xata, Cuines Dalmau, Al teu Gust, Tallers Peris, Allians Assegurances, Papereria Delfos, Lloguer de Cadires Lluís Ortolà, Tallers Toni Reig, Bodega Aguilar, Enrique Garrido Fissioterapeuta, Restaurant Valero, Bar Gavilà, Bar Prado, Forn Paquibel Cardona, Corredor de Seguros Oliver i Pizzeria El Terrat.
Així com a la Cadena Ser, carreraspopulares.com, Ondara Custom Club, Protecció Civil, Policia Local, també a les autoritats de l'Ajuntament d'Ondara i els ajuntaments de Beniarbeig, Sanet i Negrals i Benidoleig.

Destacar que el sorteig de regals fou per a:

Viatge a les illes, gentilesa de BALEÀRIA (per a 2 persones): Mario Ribes Cuello
Bono regal de 15€ de MÀXIMA BIKES: Rafael Prats Morell i Miguel Vallés Sendín
Borsa de regal de TURURAC: Ken Cavanagh i Juan Pablo Carrasco Mas
Nit a l'Alberg del Serpis de TURURAC: Raül Lara i Paquibel Cardona

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023