Curses de desembre!


Desembre començava amb la clàssica prova del Barri del Raval a Gandia. La cursa fou el passat dimarts 6 de desembre de 2011, amb una llargada total de 11.500 metres i un total de 1.353 finishers, un nombre d'atletes increïble. Entre tots ells, destacarem, com sempre, els nostres 20 runners, amb molts bons temps tots ells.


Dos dies desprès, el dijous 8 de desembre se celebrava a Castell de Castells la seva I Cursa de Muntanya "Tot Vall de Pop", on un dels nostres atletes participà a l'event: Pep Giner, qui quedà en 52ena posició, d'un total de 154 valents runners, que completaren el recorregut de 24 kilòmetres de dura muntanya.



El següent cap de setmana, el dia 11 es corria la Marató de Castelló, on el nostre benvolgut company Fran Barrero tingué el gust de participar i finalitzar la seva primera marató, amb un grandíssim temps de 3h.35 minuts exactes!



El 18 de desembre era el torn de còrrer a Rafelcofer. En total, 3 foren els ondarencs que es deixaren caure fins la Safor per trotar els 10 km de la cursa.
Grandíssims cronos per a Ana Melenchon, Antonia Escriva i Edel Villar (en el seu retorn al món de l'atletisme).

Clas. General: http://www.conxip.com/resultados/11atRAFELCOFERgeneral.pdf

El mateix dia 18 de desembre, a Novelda es corria la cursa de muntanya "Cerro de la Mola", d'un total de 17,5 kilòmetres, molt durs. Entre els 243 finalitzadors d'aquesta dura prova contem amb Pedro Martínez, com a segon de la general i primer de la categoria Sènior, recent fitxatge ondarenc, i amb Pep Giner, en la posició 43.

Clas. General: http://www.conxip.com/resultados/11atnoveldageneralcorredores.pdf

Desprès d'aquestes proves es disputaren moltes Sant Silvestres per la contornada, entre elles les d'Ondara, Benissa i Pego, totes elles amb participació ondarenca. Ací teniu els enllaços a les classificacions:


Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
en breu, les d gener, i ens posarem al dia, d cara al circuit!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023