dimecres, 8 de febrer de 2012

Circuit i altres...

Vos informe que ahir dimarts 7 de febrer va tindre lloc a la Casa de Cultura de Pedreguer, la roda de premsa de presentació del 16è Circuit a Peu a La Marina Alta.
http://www.somesport.com/circuitapeu/2012/index.html
Aquesta setmana s'obren les inscripcions del Circuit, per tant, vos preguntem ja, qui vol inscriure's.
Com ja sabeu, el Club s'encarrega de tramitar-vos i pagar-vos l'inscripció.

Per tant, vos enviarem un mail, per què ens confirmeu qui es vol inscriure i si té xip o no, cosa que és d'importància preferent per fer bé la inscripció.

Així mateix, vos informem que la setmana del 20 al 24 de febrer, passarem el cobrament de la quota als vostres respectius comptes, si algú l'ha modificat que ens ho faça saber el més aviat possible, ja que això porta despeses.

Així mateix, vos informem que el Club va a preparar uns tallavents, que serà del mateix color que el de la imatge, amb el logotip del Club.
Vos fem saber que tindrà un cost de 20 euros per als membres del Club i de 25 euros per a qui no siga del Club i en vulga un.
Vos preguem que ens digau abans del 25 de febrer qui en vol un i la talla respectiva. La talla és igual a les equipacions del Club.

Aprofitem també, per informar que anem a demanar equipacions per tots aquells membres que han entrat nous al Club i per tots aquells que ens han fet aplegar la seva demanda, per tindre la seva equipació vella, perduda o desgastada.

Salut a tots.

3 comentaris:

Rubén ha dit...

Hello Pep.
El compte bancari meu és el mateix.
Si que vull TALLA-VENTS. Talla M
Si que vull SAMARRETA de mànega LLARGA. Talla M
Si que vull INSCRIPCIÓ al circuit.
Gràcies.-

Rubén ha dit...

Ah, jo tinc el meu xip.
Gràcies

elpepgf ha dit...

rubén, envia un mail al correu del club, tal i com vos he escrit. ;)