I Gegant de Pedra / Segària - Ondara

El diumenge 8 de novembre se celebrà el I Gegant de Pedra en la serra de Segària, en la localitat d'Ondara, i amb pas per les veïnes localitats de Beniarbeig, Benimeli i El Verger.
La cursa tenia com a hora d'inici les 8.30h. del matí, però es tingué que retrassar a les 9h. degut a la grandíssima afluència de gent a última hora. 578 eren els inscrits amb els que es partia des d'un principi, d'ells 220 runners i 358 caminants, tots ells disposats a realitzar la ruta de 16,2 kilòmetres i 14,2 km., respectivament.
També acudiren al voltant de 80-90 persones que no estaven inscrites, també a fer la ruta.

Així doncs,a les 9h. es donava l'eixida als corredors, i a les 9.15h. als caminants.
Els primers corredors arribaren a la meta en, tan sols, 1 hora i 20 minuts, el 1er Ignaci Cardona amb 1h 20 minuts, el podi el completaren Pablo Ramírez amb 1h 21 minuts i Emilio Pérez amb 1h 22 minuts, tots ells 3 de categoria Sènior Masculi, i gota a gota, anaven arribant la resta dels participants runners.
Les primeres en categoria Sènior Femení foren Anto Valero amb un crono de 1h 47 minuts i 23 segons, segona Olivia Peiró amb 1h 55 minuts i 46 segons i en tercera posició Susi Ehle amb 2h 3 segons i 35 segons.
En categoria Veterans Masculí arribaren els tres primers Leandro Garcia amb 1h 24 minuts, Vicente Mulet amb 1h 28 minuts i Alberto Saval amb 1h 35.
En categoria Veterans Femení arribaren, en primera posició la runner del C.A. Ondara, Ana Melenchón, amb 2h i 2 minuts, Amanda Fletcher amb 2h 15 minuts i Adelaida Aguilar amb 2h 18minuts.
Poc a poc, començaren, també a arribar els primers caminants en unes 3 hores, arribant la els darrers en 5 hores i quart.
Les classificacions en Somesport:
Els primers corredors del Club Atletisme Ondara en arribar foren Jaume Aparici, José A. Hernan i Juan Sendra (per error, se li donà el 3er trofeu de local a Pedro Carrasco, també corredor d'Ondara, però no del Club d'Atletisme).
En l'apartat femení, la primera en arribar fou Ana Melenchón, mentre la segona fou Patricia Lucas, la tercera en arribar fou Juana Vta. Ginestar, però, ja en l'apartat de caminants.
Des del Club Atletisme d'Ondara volem demanar disculpes a tots aquells a qui els pogué molestar el retràs de mitja hora en l'eixida, degut a que se'ns acumulà tota la gent en un mateix moment i ens veiérem desbordats (punt important a millorar de cara a altres possibles edicions).
Així mateix, també demanar disculpes a qui pogué perjudicar el trajecte de la cursa (veïns, turistes,...).
Volem agrair la participació de tantíssima gent, corredors i caminants!
Comencem l'agraïment als col·laboradors per Eroski, qui ens serví l'aigua, la beguda energètica i altres aliments gratuïtament, a Coca-Cola, per servir-nos pots de la seva beguda, el Centre Excursionista d'Ondara, que anaren a la cua del "pelotó", netejant les sendes de la poca o ninguna brossa que els participants podien deixar i de les cintes que marcaven el circuit, a Protecció Civil, qui estigué en els punts conflictius, encarregant-se del tràfic i altres assumptes, al Centre Excursionista Me'n Fot de Dénia, qui també ens ajudà moltíssim en el darrer avituallament, encarregant-se d'ell, a la Policia Local d'Ondara, a Juanvi Orduña, Regidor de l'Ajuntament d'Ondara, únic polític del Govern local ondarenc que s'ha preocupat d'ajudar-nos a organitzar l'il·lusionant I Gegant de Pedra i que estigué durant tot el dia de la cursa amb nosaltres, a l'asseguradora Allianz d'Ondara, qui realitzà un sorteig de 10 motxilles entre els participants, però sobretot, als Ajuntaments dels pobles veïns, Beniarbeig, Benimeli i El Verger, a tots ells i a qualsevol altre col·laborador que haja pogut oblidar, i que estigué llançant-nos la seva importantíssima mà, vos volem dir, des del Club Atletisme d'Ondara: MOLTÍSSIMES GRÀCIES.
Esperem que en properes edicions les coses estiguen millor i que la gent continue assistint en grans quantitats.
Fotos del I Gegan de Pedra:



Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
ala, article amb missatge al consistori i fotos!!!;)
Pep Sivera ha dit…
enhorabona a tots pero sobretot a els dos que estaven encabotats en fer la cursa per totes i per totes s'ha fet: Pep i Salva!!!
elpepgf ha dit…
encara estic "resacós"!!!!!! jejejeje

no, home!!! sergi, edel, david, josé a., hernan, i molts més, també van posar molt d la seva part!!!

però gràcies, q així ens ho creguem un poquet!!!jejejeje;)
Unknown ha dit…
Enhorabona ja que he vist que ha sigut tot un exit, lo proxim que sera una mitja marato junt amb altres pobles?? o tal volta una marato??
Ja vec que tot el que us proposeu ho conseguiu,de veres ENHORABONA en majuscules
sergio ha dit…
enhorabona a tots els que heu fet possible que es duga a terme el GEGANT DE PEDRA,ara a descansar un poc i......l'any que ve més.Salut
elpepgf ha dit…
com q l'any q ve???????? no montarem una san silvestre o q!!!!!!??????????
juaner ha dit…
fabulos treball dels membres del club i col·laboradors, circuit perfecte i panoramiques presioses(com el mirador d´Edel). Lo proxim que será?jejejejejeeje!!!!! ENORABONA
elpepgf ha dit…
se'ns va oblidar posar el cartell d "el mirador d'edel"!!! caguen la mar........ :(
és una errada imperdonable!!!
Salva ha dit…
Ei Pito gràcies per la menció, ara a vorer si recuperem el Vicepresident eixe que tenim desaparegut ;)

Ufff, la nit del diumenge vaig dormir 12hores consecutives, mai en la vida! I gràcies a tots els que van col·laborar!!!

Prompte un altra no patiu!
elpepgf ha dit…
això, això... q jo ja estic ansioset d'organitzar algun "event" més!!!;)
garrotipadur ha dit…
Hola gent! meravellosa la tasca vostra i encara teniu ganes de més? ai vergaa,jeje.

Ah doncs l'any que vé mitja o marató sencera i eixa si que la faig....

Salut i muntanya!
Jose Mª Marín ha dit…
Enhorabona a tots per la cursa. El recorregut molt guapo, les vistes, l’ambient, tot hem va agradar molt. Però volia destacar sobretot el treball i el carinyo en que es va organitzar tot: quant es corria per les sendes es podia vore la currà que va ser necessària per netejar-les totes, la cursa estava perfectament marcada, i amb molta gent indicant en els llocs més conflictius, els avituallament més que complets i lo del final, que voleu que vos conte, hi havia menjar per a fer-ne una altra al dia següent i com estava. I tot això sent la primera edició, impressionant. La quantitat de treball que hi ha per conseguir algo així... Jo crec que serà una referència per a moltes altres. Des de Castelló, enhorabona i gràcies, l’any que ve espereu-mos que tornem.
Per cert, si enguany han segut quasi 600 en la primera edició, m’enric jo d’ixa xifra per a l’any que be, tingueu-ho en conte.
larrypears ha dit…
Moltes gràcies Jose Maria per les teues paraules en nom del club.

Llorenç.
Salva ha dit…
AJAJÀ! FINALMENT LARRY PEARS S'HA DESCOBERT!!!! Ha firmat com a Llorenç!! ;) Gràcies Jose Maria!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023