dilluns, 16 de novembre de 2009

Mitja de Gandia - diumenge 15-11-09

Un total de 2.000 atletes es reuniren ahir diumenge en la propera localitat de Gandia, per a realitzar la seva XV edició de la Mitja de la ciutat.
Aquest any canviaren un poc el recorregut, però continuà eixint de la pista d'atletisme del poliesportiu, arribant al Grau i Platja i tornant, per finalitzar, en la pista d'atletisme. El dia fou bastant calorós per a ser a mitjans de novembre.

En aquesta edició foren, tan sols, 3 els participants ondarencs del C.A. Ondara, però quins participants!

Sergi Soler, no aconseguí millorar el seu temps de l'any passat d'una 16 minuts i 39 segons, arribant en aquesta ocasió en una hora 18 minuts i 38 segons, 2 minuts gairebé justets, que sí li serviren per a millorar la posició de l'any passat, quedant 16é de la general i 8é de la categoria.
Un poc més tard arribà Ana Melenchón, en la posició 783 de la general i 3era de la categoria Veterana C, amb un crono d'1 hora, 44 minuts i 18 segons.
Just desprès d'ella, en la posició 858 i 209 de la categoria Sènior, arribà amb un crono d'1 hora 45 minuts i 17 segons Edel Villar, realitzant una gran Mitja Marató.
A tots ells i als 1.782 runners que aconseguiren finalitzar la prova, la més sincera enhorabona.

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

aquesta vesprada penjaré les fotos, q m'he deixat la càmera en casa... ;)

elpepgf ha dit...

ala pos!!! ja estan les fotos!!!
quin desastre... no trobava la càmera d fotos.......

veig q aquesta notícia-article no l'interessa a ningú... xq ningú comenta... pos si ningú comenta l'esborre i penje q el dijous tenim reunió del circuit en jesús pobre i q el proper dijous 26, darrer dijous del mes i seguint la tradició, tindrem reunió ací en ondara del nostre club........ ;)

C.A.LA XARA ha dit...

home totes les curses que realitzeu son interesants

larrypears ha dit...

Jo no comente res, perque no m'han donat permís per a entrar en este blog "delicatessen" :-)

elpepgf ha dit...

veig q la meva amenaça a fet feina, eh!!! jejejeje 2 comentaris més, així m'agrada!!! ja pareixia jo un xiquet autista... ací sol i sense ningú...

gràcies ernest, ens esforcem el màxim possible;)

larry, dis-me qui t'ha llevat el permís q tenies, q aniré a x ell :D