XIII volta popular a Gata 2009

La XIII volta popular a Gata es solventà amb un duel per guanyar la cursa que no tingué desenllaç fins els metres finals, on a l'sprint Mounir El Hourma li arrebatà la victòria a Said Day Dai en el seu poble!
Guanyà Mounir per tan sols un segonet de diferència, 32,20 per 32,21 de Said.

Amb tot això, la resta de runners propiciaren una cursa molt bona, ja que el dia, amb un sol gairebé tapat pels núvols es mantenia amb unes temperatures poc caluroses. Un total de 924 atletes aconseguiren finalitzar la cursa de Gata de 9,8 kilòmetres de llargada, i entre ells el grup dels ondarencs, format aquest cop per un total de 29 corredors, de qui destaquem un cop més a Ana Melenchon, qui finalitzà, de nou, segona classificada de la categoria Veterans B Femení i a Sergi Soler, el presi, qui finalitzà sisé de la categoria i seté de la general amb un temps de 34.09.









Aprofitem aquest article per a fer-vos memòria que aquest dissabte serà l'11ena edició de la volta a peu a Ondara i que necessitem de la participació de TOTS els membres del Club.
Els actes començaran el dimecres a les 13.30h. en una roda de premsa a l'Ajuntament.
Eixa mateixa nit del dimecres ens reunirem en el Prado, ja que les camisoles ja estaran preparades per anar fent bosses.

Salut a tots.

Comentaris

larrypears ha dit…
A quin hora heu quedat per a fer les bolses?
I a quin lloc?
Portem cassalla?
elpepgf ha dit…
- si no passa res a les 22.30
- si tot va bé, en el prado
- SÍ!!!;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023