dimecres, 17 de juny de 2009

XII Cursa Popular Jesús Pobre

El passat dissabte 13 de juny es corregué la XII prova de Jesús Pobre, d'un total de 9.300 metres de llargada, amb un desnivell acumulat bastant important, ja que en tot moment de la prova els corredors anaven pujant o baixant, i gairebé mai en pla!Un total de 887 runners aconseguiren finalitzar la prova que guanyà Emilio Vizcaya sense massa oposició amb un temps de 31:59, davall d'un sol molt fort i una calor gairebé insuportable!


26 dels membres del C.A. Ondara aconseguiren finalitzar la calorosa, però sempre bonica i divertida, prova de Jesús Pobre.

Entre ells, hem de destacar una vegada més a Sergi Soler, qui finalitzà en sisena posició de la categoria i setena de la cursa, amb un temps de 33.48 i, com no, a Ana Melenchón, qui una vegada més, aconseguí pujar al podi en la segona plaça de la categoria Veterans B Femení, amb un temps de 45.51.

La més sincera enhorabona a ells i a tots els qui aconseguiren finalitzar aquesta prova.

Recordeu que el proper dissabte 20, es disputa la darrera prova del Circuit a la Marina Alta a Benissa a les 19h., amb una distància total de 9.100 metres.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

recordeu q hem d'anar el major nombre de membres del club possibles a benissa, ja q hem adelantat una posició més en la general dels clubs, situant-nos setens i podem agafar, també, els sisens!!!!!!;)

Rubén ha dit...

Enhorabona a tots.
Jo em vaig despedir a Jesus Pobre ja que a Benissa no hi podré assistir.
Vull donar les GRACIES a Pep Sivera, ja que ell va renunciar a fer un bon temps per anar amb mi.
Em va dur durant tota la cursa a un bon ritme(més bè alt per a mi) per tal de que jo fera un temps de 50 min. Gràcies a ell, vaig acabar la cursa a un bon ritme i això que era cara amunt. Feiem rissa: Ell tapamt-me el vent i jo pegat a ell quasi no em veia darrere d'ell.
Amb gestos com aquestos, em done conter del que significa estar en un club.
Salutacions.-

elpepgf ha dit...

la veritat, és q això és una d les coses q més "club" fa!!! anar junts, encara q estem en diferent ritme!!! igual q entrenar, quanta més gent junta millor!!!

molt bona la cursa, ruben! segur q entrenant un poc més i amb més sofriment, aconsegueixes tornar a 4 pelats!!!;)

elpepgf ha dit...

x cert!!! en benissa hem d fer més club encara, ja q el nostre presi està quart en la classificació general d la categoria sènior i en benissa pot arreplegar la tercera plaça...
hem d'aconseguir 9 voluntaris i un a cada kilòmetre fer-li d llebre!!!
els últims 100 metres q se'ls apanye ell i esprinte!!! jejeje

Llorenç ha dit...

a quin ritme li tenim que fer de llebre?

Llorenç ha dit...

Iehh!!! i el Pedro també fa acompanyar a un amic que volia fer temps. I el va acompanyar fins el final sense deixar-se portar pel impuls competitiu que tots els matxotes portem dins :-)
Oleii!!! Em lleve el sombrero (barret en castellà), això és ser un amic!!.

elpepgf ha dit...

i mira q això en pedro és difícil, xq ell és dels qui tiren des del principi fins q explota!!!!!!!!!!!;)

pos... qui faça el primer km d llebre tindrà q anar més o menys a 3.15, xq és d baixadeta...
desprès, pel pla d baix, es poden portar uns ritmes d 3.25 més o menys i en la pujada, si això q s'apanye....... jejeje