Reunió - Sopar dijous 25-06-09

Reprenem aquest proper dijous 25-06-2009 les reunions en el darrer dijous del mes, per a traure conclusions, com ja es va dir, tant de la cursa d'Ondara com del Circuit a la Marina Alta. El lloc per a la "Reunió - Sopar" serà el Bar Restaurant Plaça de Bous a les 22h., preguem puntualitat.

Així mateix, aprofitarem per a comunicar-vos les properes curses que hi ha en La Safor a les que tenim intenció d'acudir varis membres del Club.
Ja vos podem avançar, que aquest proper dissabte 27 es correrà a les 19h. la cursa del Real de Gandia, d'una llargada de 8.500 metres. Un grup de membres del Club ja hem quedat en el "Más y Más" de l'eixida cap a Verger, a les 17.20h. per eixir a les 17.30h.
ATENCIÓ! HAN ADELANTAT LA CURSA A LES 19H.!!! EIXIREM, DONCS, ABANS, A LES 17.30H.!!!

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
sergi, x fa plis!!! no hem poses articles x a fer comentaris... els comentaris son comentaris i els articles son articles!!!

sí tenim pensat anar al Real, com a mínim Pito, Peixo i jo!!!
ens falta fer les inscricions!!!;)
SJ ha dit…
Vos heu enterat d'unes jornades sobre esport i salut que es faran aci en ondara este dissabte?? Crec q a la casa de la cultura...l'any passat m'han dit qvaren estar be, i enguany van entre altres Franc Beneyto i Emilio Vizcaya.
elpepgf ha dit…
sí, vam rebre un e-mail a l'adreça d correu del club i el vam reenviar a tots els membres x si hi havia algun interessat en acudir!
gràcies x l'avís d totes formes!
qui eres??????
sergio ha dit…
Pep no s'havia que si fas un article automàticament s'envia un mail a tothom. ja ho sé per a la pròxima.a quina hora és la cursa del Real, ho dic per si no dona temps,saps que els professionals necessiten 30´per calfar, jejeje.ens veiem
elpepgf ha dit…
bonico... supose q hauràs llegit l'article, no??? doncs si ho has fet sabràs q la cursa és a les 19.30!!! tranquil, q l'hora d'eixida ha estat consensuada amb el presi, un MEGA-PROFESSIONAL!!!;)
fins d'ací una estona!
elpepgf ha dit…
EL Q HE POSAT EN ROIG, EH!!!!!!!!
estava fent les inscripcions i he vist q han adelantat la cursa a les 19, es a dir mitja hora. pos nosaltres eixirem mitja hora abans, també, a les 17.30!!!
larrypears ha dit…
Eixos de Gandia, volen sofrimar a la la penya. El dissabte a les 19h. farà un estar de p... mare!!! :-)

Xe!! Porteu aigua i roundup per a poder aguantar.
Anim!!! Vos tindré al pensament 0:-)
elpepgf ha dit…
els d noupindaro a q esperen x actualitzar les classificacions d les curses d'aquest cap d setmana?????????
son més lents q josé andrés i això ja es dir, eh!!! jejejejeje;)

sergio, gràcies un cop més x llançar-me una cordeta el dissabte en el real d gandia;)
x cert, torna a llegir els teus comentaris, a veure si x fi trobes lo d l'inscripció conjunta... jejejeje, PIRATAAAAAAAA!!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023