Reunió dijous 14-05-2009

Acordàrem en la reunió d'ahir fer una reunió cada dijous fins la data de la cursa, ja que queden tan sols 4 setmanes per el dissabte 06-06-2009!
La propera reunió serà a la mateixa hora, les 22.15h. del dijous 14-05-2009, però el lloc de reunió canvia, passant a ser en el Bar Llobell, per a poder pegar un "mosset" amb tranquil·litat i sense presses.
Hem d'aclarir moltes coses, per tant demanem la màxima afluència de membres del Club, per a repartir tasques i anar avançant.

- Parlàrem sobre la reunió mantinguda amb el Regidor d'Esports i amb els representants d'Eroski i El Portal de La Marina, qui es faran càrrec del patrocinatge de la cursa.
- Aclarírem quins seran els trajectes per a les curses de Barrufets, Prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets.
- Férem una proposta, del que pot ser el logotip de la cursa.
- Acordàrem mesurar diversos traçats per a canviar un poc el recorregut de la cursa i així arribar als 10 kilòmetres justets.

Ho tenim ja ací davant, xavals!!! Necessitem la màxima col·laboració de tots els membres i gent i associacions en general de tot el poble!!!
Els interessats en col·laborar, podeu enviar un e-mail a ondaracorre@gmail.com amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Salut a tots.

Comentaris

Sergi ha dit…
Com cad any, m'oferisc per coordinar l'avituallament. Si no passa res, aniré a la reunió però soparé a casa, d'acord?
Salut!
elpepgf ha dit…
d'acord "ent"!
jeje
sergio ha dit…
m'han dit que el Club patrocina mitja sopa.Si és així aniré a la primera convocatòria.
elpepgf ha dit…
colló... sergio.......
com ara tu no tens el poder dels diners, no fas més q dir-ho... eh!
tindrem q revisar els comptes del club des de l'inici fins l'any passat!!! farem una auditoria, i procura q no trobem res estrany!!!!
com uns vestits d gala patrocinats pel club o alguna cosa semblant...
jejeje
fins dijous!
sergio ha dit…
Si que tindràs que fer l'auditoria, així recuperaré els diners que em deu el Club.Encara que en eixos diners podem pagar el sopar del dijous. Anirem a les 22:00 i així ens fem la cercessa.
Sergi ha dit…
Si el club patrocina part del sopar jo aniré a les postres. Digueu-li a Llobell que preparé el tiramisú...
ondaracorre ha dit…
El Director Financer Informa:

1-Que hem finalitzat una auditoria completa.
2-Que hem trobat que falten 1123€.
3-Que Sergio Torres es culpable de malversació econòmica.
4-Que s'han trobat moltes factures d'equipació (esportives Saucony).
5-Que el director financer ja te comprats els bitllets per anar a Punta Cana, i per tant no hi ha un duro per soparets i altres malversacions.

Aixina que ja sabem Sergio d'on treia la pasta per a totes eixes esportives carissimes, bicis pijes, etc. mentre anava dient per ahi que s'ho comprava en els EEUU per quatre durets.

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023