dimarts, 12 de maig de 2009

III volta a peu a El Verger 09-05-2009

El passat dissabte 9 de maig es disputà la 3ª edició de la volta a peu a la veina localitat de El Verger, d'una llargada total de 10 kilòmetres exactes. El dia havia estat lleig, tot el matí plovent i fins a ben poc abans de la cursa així estigué el temps, però més o menys una hora abans deixava de ploure, per a permetre que els gairebé 1.200 runners que participaren pogueren còrrer sense problemes. Finalitzaren la prova un total de 1.048 atletes, dels quals 29 eren del C.A. Ondara.


En especial, hem de destacar un cop més a Sergi Soler, qui finalitzà 8é, però que estigué acariciant el podi fins els darrers kilòmetres de la prova. Sergi Torres, qui rebaixà fins a 36 minuts i 12 segons el seu crono, aconseguint una mitja de 3.37 minuts/km. I com no, Ana Melenchon, qui acabà 4ª en la seva categoria, a tan sols un minut exacte de la 3ª classificada!
La resta de runners també aconseguiren bons cronos, destacant, també, els germans Aparici, amb 39 minuts i 53 segons, tots dos junts i Josemi, just darrere dels Aparici amb 40 minuts i 38 segons.
Recordeu que el dijous 14 hem quedat a les 22h. en el Bar Llobell per aclarir temes de la Cursa d'Ondara.
Salut a tots i fins la propera prova.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

gran reunió la d'anit, xe!!!
molt b!
finalment, el dissabte a les 11 en la font del 9 d'octubre x a mesurar la cursa!!!