Resultat de la Reunió

En la reunió d'anit en el Centre Social es tractaren els següents punts amb els següents acords:

1-Situació econòmica del Club
a. S'acorda obrir un compte corrent en Caixa Rural per a posar tots els diners del Club allí.
b. S'acorda pagar l'inscripció durant la temporada de les curses més importants on participem la majoria de corredors, com per exemple la propera mitja marató de Santa Pola i per suposat el circuit de la Marina Alta.
c. A partir del mes de març (si no hi ha cap impediment) i avisant amb antelació a tots els membres amb un "mailing" començarem a cobrar la quota acordada l'any passat de 30 euros anuals.

2-Proposta de mitja marató de muntanya a Segària
a. Com a possible data estiguérem mirant per fer-la en els mesos d'octubre o novembre, ja que és l'època que es fan aquest tipus de curses i ja no fa tanta calor ni tampoc massa fred.
b. Hem quedat el proper diumenge 8 febrer a les 07.30h. en la Font de la Carxofa (davant l'ajuntament) per a fer un reconeixement per la serra de Segària i exposar diversos traçats, tot aquell que estiga interessat en fer una volta per la nostra serra o que vulga fer alguna proposta de traçat està convidat a vindre, seria convenient portar un entrepà per esmorzar. Es faran vàries eixides més com aquesta per a tindre més opcions, ja avisarem d'aquestes eixides amb suficient antelació.

3-Viatge a Santa Pola
a. Hem quedat per a eixir cap a la mitja de Santa Pola el diumenge 18 de gener a les 07.15h. davant del taller de Peris (junt a la clínica veterinària de Toni Ortolà) en l'eixida d'Ondara cap a Pedreguer.

4-Duatló Cross en Segària
a. Parlàrem sobre la possibilitat de realitzar un Duatló Cross en Segària, ja que tant el Club Ciclista "A pinyó" com el Club Multiesport que s'està creant en Beniarbeig han posat interès en que col·laborem amb ells.
Aquesta cursa seria, també, per a finals d'any.

5-Altres
a. Es presentà com a proposta de nova directiva els següents membres, ja que l'anterior directiva fa 8 anys que no es canviava:

President: Sergi Soler Ginestar
Vice-president: Pep Sivera Tur
Tresorer: Salva Rovira Arnau
Secretari: Pep Giner Ferrando
Vocal 1: Sergio Torres Sánchez
Vocal 2: Edel Villar Sancho

Es presentaran els documents oportuns de baixa de l'actual directiva, així com els d'alta de la nova en properes dates.

b. També es presenta proposta per anar a la cursa de muntanya de Vilavella del proper 01 de febrer. Ací teniu l'enllaç http://www.a4pelat.com/, on vos podreu inscriure per poder participar.

c. Com a punt final s'acordà fer una reunió el darrer dijous de cada mes. En aquest punt s'acorda fer la propera reunió el 26-02-2009.

Salut a tots.

Comentaris

sergio ha dit…
Pep, ets un crack,d'ara endavant el Club notarà que hi ha un nou secretari,enhorabona i segueix així.....d'ací no res a este ritme baixaràs de 4.
elpepgf ha dit…
sí, sí... segur q escrivint articles arribe a còrrer a 4!!! jejeje
tu x si d cas no t'encantes q t'agafaré... jeje
Salva ha dit…
Si la veritat es que s'ho treballa el tio......... el que dona que pensar en la feina que fà durant tot el dia......... I avui ens hem quedat esperan-te per entrenar lladre!
Sergi ha dit…
La força cugussa entra amb força al CAO, enhorabona a tots i gràcies Pep per les teues impagables cròniques de curses i reunions. Em pareixen molt interessants tots els punts que vau acordar.
No vaig poder anar a la reunió perquè estava a Valdelinares amb els xiquets, però a la propera duré totes les domiciliacions que tinc guardades per poder cobrar les quotes.
Ànims i endavant...
Anònim ha dit…
un xicotet detall, el 8 de febrer es cel.lebra la mitja de Xàtiva. Seria possible fer-li l'eixida exploratòria per Segària per al següent diumenge 15 de Febrer que no hi ha cap event? Em consta que hi ha membre que volen acudir a esta mitja. Que trobeu?
edel ha dit…
hi a que tindre amb comte lo que diu lorenzo,el dia 8 esta la mitja de xativa.

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023