dilluns, 19 de gener de 2009

XX Mitja Marató Internacional de Santa Pola

Ahir diumenge 18 de gener, varis dels membres del nostre club gaudiren del plaer de córrer la Mitja Marató de Santa Pola, una de les més conegudes i més participatives de tot el país.
En aquesta ocasió era el 20é aniversari de la prova i allargaren les inscripcions fins les 5.000 i, com no, aconseguiren 5.000 inscrits, dels quals n'acabaren 4.555.
El guanyador de la prova fou Thomas Kipkosgei de Kènia, amb un temps de 1 hora 3 minuts i 33 segons, aconseguint gairebé 3 minuts d'avantatge sobre el segon classificat.

Entre tots aquests runners destaquem, com sempre, el grup que viatjà amb 6 runners del C.A. Ondara, qui realitzaren uns grandíssims temps, cadascun dins les seves possibilitats.

En primer lloc destaquem a Sergi Soler (actual President del club), qui aconseguí una nova marca per a ell en 21 km. I es que rebaixà el grandíssim temps que aconseguí en la prova de Gandia del novembre passat amb 1hora 16 minuts i 39 segons deixant-lo en 1 hora 16 minuts i 16 segons, una marca extraordinària i a l'abast de molt pocs. Finalitzà en la posició 74 de la general i 34 de la categoria.
La resta de runners també aconseguí molt bones marques, com Sergi Torres, qui arriba molt poc desprès de l'altre Sergi, amb 1 hora 20 minuts i 15 segons.
Just darrer Josemi, qui porta poc més d'un any correns i una progressió impressionant, aconseguí finalitzar la mitja amb tan sols 1 hora 33 minuts i 40 segons.
Darrere d'ell arribaren els dos "Peps". Pep Giner aconseguí baixar el seu temps en mitja en gairebé 7 minuts, deixant-lo en 1 hora 38 minuts i 51 segons, mentre Pep Sivera, just darrere d'ell, també baixà el seu temps en gairebé 10 minuts en tan sols 2 mesos de distància, entre la mitja d'Algemesí i aquesta, deixant el temps en 1 hora 39 minuts i 18 segons.
Darrere d'ells i amb molt de mèrit, ja que finalitzà la prova lesionat, aconseguí arribar Pedro Manuel, amb un temps de 1 hora 42 minuts i 30 segons.

Salut a tots.