Roda de premsa - 10ena Cursa popular Ondara

La roda de premsa per a la presentació de la 10ena cursa popular d'Ondara als mitjans de comunicació ha estat tot un èxit!

A ella han acudit mitjans de comunicació televisius, de ràdio i premsa, entre altres Marina Alta TV (canal 37), Ràdio Ondara, Cadena Cope, el diari Levante, Las Provincias...

Els conferenciants han estat, per part de l'Ajuntament d'Ondara, el regidor d'esports Juanvi Orduña i per part del CAO, Pep Giner.
Tots dos han aprofitat la roda de premsa per agrair l'ajuda prestada per Protecció Civil, la Policia Local i altres corporacions locals, així com per associacions diferents com poden ser els Júniors d'Ondara, les Ames de casa..., així com han agrait, també, a totes les empreses patrocinadores, tant de la cursa d'Ondara, com del 12é circuit de la Marina Alta la seva participació i implicació en el mon de l'atletisme.

També han recordat que les inscripcions finalitzaven avuí a les 14 hores a la web de somesport.com, i què els dorsals es podran retirar el mateix dia de la cursa a la zona d'eixida fins una hora abans que es dispute la prova reina.
Repassant, també, que les proves de categories inferiors (no inscrites al circuit) començaran a les 17.15 hores, mentre la prova reina serà a les 19 hores, contant amb un nou circuit i amb un traçat total de 9.500 metres. Totes aquestes proves tindran la seva eixida i la seva arribada al Prado (Av. General Bosch).
Des del Club d'Atletisme d'Ondara volem recordar a tota la gent que estiga disposta a ajudar/participar en la cursa, que aquesta mateixa nit a les 22 hores facen presència al Prado, per començar a preparar les bosses amb els regals per als corredors i la organització del lloc de la cursa.
I convoquem, també, a la gent el dissabte a les 16 hores per a organitzar les curses de les categories inferiors, i per a disfrutar com a públic d'aquest bonic i competitiu esport.
Salut i gràcies a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
ala pos! aquesta nit, tots al prat, a veure si amb un poc d sort ja estan fetes les camisoles i podem fer les bosses completes!!!!!!!!!!!

fins desprès!
elpepgf ha dit…
ale pos! desprès d l'èxit d'ahir, avuí divendres ens tornem a reunir al prat a les 22 hores.
preguem q s'acosten els màxims membres possibles del club.

gràcies i fins desprès.
Salva ha dit…
ahi Pep! mare de deu quin professional de la comunciació! jajajaja!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023