XXIV Cursa Popular Ondara 25-05-2024

El passat dissabte 25 de maig va tindre lloc la nostra prova, la XXIV Cursa Popular a Ondara, la dotzena prova del Circuit a Peu Marina Alta, que finalitzarà el proper dissabte 01 de juny a Benissa i amb la Gala de Cloenda del Circuit el divendres 07 de juny als Salons Carrasco de Xàbia.

Membres del Club a l'acabar la prova

Ondara s'omplí de gom a gom per vore gaudir els i les corredores, que s'aproparen fins el nostre poble, tant xiquets com majors gaudiren de la cursa, en les seves respectives distàncies.
El nostre Club Atletisme Ondara, organitzador de la prova va estar pendent tota la setmana de que tot eixirà el més perfecte possible, més, tenint en compte, que enguany canviàvem el recorregut i calia revisar tots els voluntaris de la prova del 10k!

Eixida en una de les curses de xiquets

A les 16:37, amb un xicotet retràs, degut a la caiguda de la llum que impedí donar l'eixida dels Pre-Barrufets, des de davant l'Ajuntament, començaven les proves dels més menuts. Primer amb Pre-Barrufets i Barrufets, com hem dit, des de l'Ajuntament, fins meta, 100 metres, que, tal volta, siguen, els més divertits i carinyosos de totes les proves, ja que són xiquets acabats de nèixer i és molt graciós veure, tant els qui ja saben caminar-córrer, com els qui van en braços dels seus mares/pares.
Desprès, ja des de la zona del Prado, vénen els Pre-Benjamins i tot seguit, ja comencen les Categories del Circuit: Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets i Jovenils.
D'entre els quasi 450 participants de les proves de xiquets destacarem els nostres Roser i Roc, qui participaren de les proves Infantil i Jovenil, quedant Roser 5ena i Roc 2n, respectivament.

Roser entrant a meta

Roc entrant a meta

Roc al podi



Una vegada finalitzades les proves dels xiquets i entregats els trofeus, començà la prova del 10k, amb el nou recorregut i eixida i meta en la zona del Prado.

Eixida del 10k des del Prado

El recorregut nou marxava cap a El Verger pel camí de la piscina i pavelló i d'ahí ja s'anava a buscar la mítica pujada de Torre-Carrals, per tornar al poble pel camí de "El Sueño" i, desprès d'un recorregut urbà d'uns 2 kms, ja entrar a meta, pel lloc de costum: C. Dénia per davant del Llobell, C. Sant Jaume, C. Roser, C. Major, Plaça del Convent i meta al Prado.

Quasi 900 foren els qui participaren del 10k, d'ells, 28 dels membres del Club Atletisme Ondara i molts més que estigueren organitzant la cursa!
Els nostres membres del Club foren, Albert, Sergi i Vicent, els tres primers locals, Salva, Juan P., Francesc V., Fernando, Simon, Nerea (1ª dona local), Isaac, Adrian, Mireia R. (2ª dona local), Sergio, Manolo, Paula (3ª Sub-23 en el seu primer 10k), Raül, Rafa, Rubén, Manu, Mireia F. (3ª dona local), Ximo, Carol, Juan G., Mª José, Marga, Àngels, Zoraida i Juan A.

Podi Femení C.A. Ondara: Nerea, Mireia R. i Mireia F.

Podi Masculí C.A. Ondara: Albert, Sergi i Vicent


Classificació C.A. Ondara

Albert en meta

Sergi en meta

Vicent en meta

Salva en meta

Carles en meta

Juan P. en meta

Francesc en meta

Fernando en meta

Simon en meta

Isaac i Nerea en meta

Adrian en meta

Mireia R. en meta

Sergio en meta

Manolo en meta

Rafa, Paula i Raül en meta

Rubén i Manu en meta

Mireia F. en meta

Ximo en meta

Carol i Manel en meta

Javi en meta

Juan G. i Mª José en meta

Juanan i Marga en meta

Àngels en meta

Zoraida en meta

Juan A. en meta

En quant als primers classificats de la prova, foren Mª Isabel Ferrer del Llebeig, amb 36,09, Andrea Abad del Publidom, amb 37,56 i Esther Fornés del Cametes, amb 38,48.
Per part dels xics, Moha Younes del Llebeig, amb 32,45, Jose M. Garcia del Llebeig amb 33,34 i Juan A. Fernández del C.A. Benidorm amb 33,37.

Andrea, Mª Isabel i Esther en meta

Jose M., Moha i Juan A. en meta




Fi de festa amb l'actuació de Marta Fornali

Volem, com sempre, agrair a tots aquells col·laboradors o voluntaris que han tirat una mà, sempre molt necessària, i han fet possible que aquesta cursa anés endavant, tant empreses, entitats o gent del poble en general.
Destaquem Servicolor, Kefus, Twelve Beauty, Dorian Gray, Francisco Tomas e Hijos, Màxima Bikes, Assoc. Contra el Càncer, o l'Ajuntament d'Ondara amb el seu Regidor Lluís Fornés al capdavant, Protecció Civil i Policia Local, així com els pobles veïns.

Este dissabte 01 de juny, com hem dit abans, tindrà lloc la prova de Benissa, última del Circuit 2024.

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Revisió Nou Recorregut "XXIV Cursa Popular Ondara 2024"