Mitja Marató Jenks (USA), Mitja Marató Carrícola i V BMT Xaló 04 i 05-11-2023

Lorena amb els companys

Dissabte 04 de novembre, Lorena, una setmana desprès de fer una gran 15k a Tulsa, probava amb la distància de Mitja Marató, aconseguint, novament acabar-la amb un molt bon temps d'1 hora i 56 minuts, aplegant a meta la 20ª d'entre les dones i la 2ª classificada de la categeoria 40-45!

Lorena amb el seu company al finalitzar la Mitja Marató
______________________________________________________________________________________________________________________

Diumenge 05, tenia lloc, un poc més aprop, la Mitja Marató de Muntanya de Carrícola, més coneguda com la MIMAMUCA, també sobre la distància de Mitja Marató, però en muntanya, per l'emblemàtic i bonic Benicadell, i per la ruta de l'aigua i les escultures de Carrícola, eixa xicoteta i preciosa localitat de la Vall d'Albaida.
La cursa de Carrícola, malgrat els més de 1.000 metres positius de desnivell en els 21 quilòmetres, és una cursa bastant ràpida i així ho pressagiaven els temps dels primers, ja que 1h 35 minuts, fou el temps del guanyador.
El nostre únic representant, Pep Giner aplegà a meta en 2h rodones, a 5:40 de mitja, aplegant en la posició 49 dels 600 inscrits a la prova.

Pep en l'eixida de la cursa.

______________________________________________________________________________________________________________________

També diumenge, però ja més aprop de casa, a Xaló, es celebrava la V Bèrnia Moscatell Trail de Xaló, la BMT, pertanyent al Circuit Marina Trail.
En la prova de Xaló hi ha vàries distàncies, com totes les proves del Circuit. En aquesta ocasió eren les de Mitja Marató, Express (15k) i Senderisme.
Els nostres representants Raül Lara i Salva Martínez  participaren de la prova de 15k, aconseguint aplegar amb 1h i 53 minuts i 1h i 56 minuts, respectivament, en les posicions 141 i 146 dels quasi 300 participants de la prova Express.

Salva i Raül en Xaló
Classificacions V BMT Xaló

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Les curses del diumenge 30 d'agost

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023