Botamarges & Trencaclosques i XI Gran Fons Ciutat D'Oliva 07 i 09-10-2023

Jose, Mario, Xarli, Ximo, Miquel, Javi, Anton, Pep i Bernat.

Dissabte 07 d'octubre va tindre lloc a Forna la XIV Botamarges i la III Trencaclosques, aquesta última, dins el Circuit Trail Marina, sent enguany la prova inaugural del Circuit.
Les proves de 63 i 22 kms, respectivament tingueren un bon grapat de participants. Més de 500 agosarats muntanyers s'atreviren a combatre les dos proves.

Entre els participants teníem els ondarencs Pep Giner, amb els companys d'entrenaments Mario Reyes, Ricard Mut o Ximo Seguí, entre altres, en la Botamarges, mentre Jose Pons era el representant del Club en distància Trencaclosques, amb els companys David CardonaPablo Viso Xarli Ferrando, entre altres.
Pep Giner tingué que abandonar la prova en el km 41, en l'avituallament de Benissivà, degut a nombroses rampes a les cames, ja que la calor i la humitat van augmentar la duresa de la prova, obligant a abandonar a quasi la meitat dels participants dels 63kms.
Per la seva part Jose Pons realitza una cursa de menys a més en la Trencaclosques, aconseguint arribar a meta davant dels seus companys d'entrenaments i fent-los un tutorial de com córrer per muntanya!!!
També participaren en la Trencaclosques els membres de l'Ondara Tri-Esport Dani Mut, Belén Leal, qui quedà 2ª Absoluta i 1ª Sènior i Lluís Pedrero.

______________________________________________________________________________________________________________________
Maria José, Fernando, Juan, Rubén, Sergi, Francesc A., Raül i Miguel

El dilluns 09 d'octubre dia festiu al País Valencià, es celebrava a Oliva l'XI Gran Fons Ciutat d'Oliva, dins el Circuit Safor-Valldigna, de 12,2 kms de llargada i amb un desnivell ben interessant de quasi 200m+, que convertien la cursa en molt dura!
Amb quasi 700 participants a la prova, 8 valentes i valents ondarencs ens representaren, Francesc V. Rosselló, Sergi Mallol, Fernando Server, Raül Lara, Rubén Almiñana, Mª José Català, Juan Ginestar i Miguel Moreno.


Salut i enhorabona a totes i tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Les curses del diumenge 30 d'agost

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023