Volta a Peu a Dénia i Pego Trail 22 i 23-04-2023

 
Membres del C.A. Ondara abans de la prova.

Este dissabte 22 d'abril tenia lloc a la veïna localitat de Dénia la cursa que forma part del Circuit a Peu Marina Alta.

A les 16.00h començaven les proves dels més menuts, amb una participació molt important.


Mentre a les 18.30h, amb puntualitat suïssa, començava la Volta a Peu a Dénia per als adults, amb un recorregut nou de 9,9kms, amb eixida i meta en el Carrer La Via.
Amb quasi 1.100 corredors aplegant a la meta final de la prova, la cursa de Dénia es converteix en una de les més participatives, entre xiquets i adults, de totes les proves realitzades fins ara en el Circuit a Peu 2023.

Dels nostres 23 valents i valentes que van acudir a Dénia a participar de la festa de l'esport, destaquem Salva Martínez i Pep Pons, que aplegaven junts a meta, Andreu Almiñana, amb molt bon temps, Lorena Hernández, a quasi 5 min/km, Antonia Guardiola, retornant a les curses, cosa que ens fa estar molt feliços en esta gran família que som el C.A. Ondara, Pablo Nicolás, qui aplegà just darrere d'Antonia, Juan G. a 5:30, i també Marga i Mª José, a 5:45.



Salva i Pep Pons en meta

Andreu en meta

Lorena en meta

Antonia en meta

Pablo en meta

Juan G. en meta

Marga en meta
______________________________________________________________________________________________________________________

El diumenge 23, també teníem prova amb participació ondarenca! El Pego Trail, dins el Circuit Trail Marina, celebrava la seva prova, que tingué que ser ajornada el passat setembre degut al devastador incendi d'agost que assolà les nostres valls i aplegà a les portes de Pego!
Per sort, la natura es fa lloc i la zona comença a estar un poc verda, de nou!
I això mateix celebraren a Pego, que la natura sempre mana i s'obre pas i deixà celebrar el Trail.
La prova comptà amb 411 participants aplegats a meta entre les 3 proves: Trail de 19k, Sprint de 13k i Senderista de 13k.

En l'Sprint de 13k tinguérem dos participants del nostre Club, Javi Valera, qui desprès de mesos lessionat, podia tornar a participar en una prova de Trail i Raül Lara. Tots dos fent-ho molt bé.

Classificació per Clubs


______________________________________________________________________________________________________________________

Vos recordem que este dissabte 29 d'abril tindrà lloc la XV Volta a Peu de El Verger, dins el Circuit a Peu, mentre la propera i última prova del Circuit Trail Marina, serà ja el 13 de maig a Confrides.

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023