Atzavares Trail (Laguar-Orba) i Cursa de Calp 04 i 05-03-2023

Este passat cap de setmana, el primer de març, hem tingut doble participació dels nostres membres. Dissabte en muntanya, a la localitat d'Orba i Laguar, en el Circuit Trail Marina i diumenge en Calp, en el Circuit a Peu Marina Alta.

El dissabte 04 s'estrenava l'Atzavares Trail, la primera edició d'esta nova prova, que agafa el tèstic de l'Infern Trail d'Orba, però en aquest cas, es tracta d'una cursa línial: comença a Campell, Vall de Laguar, passant, també per Fleix, entrant dins el Barranc de l'Infern i a l'eixir, passes per Benimaurell i enfiles el Cavall Verd, baixant per davant l'entrada de Fontilles, tocant així tots els nuclis urbans de la Vall de Laguar, i baixant a Orba per on, estava fa centenars d'anys, el conegut Castell de les Atzavares. Aconseguint realizar un recorregut fantàstic, preciós i meravellós, alhora!

Pep, Mario, Toni i Pablo dalt la Cresta del Cavall Verd

L'edició estava limitada a 400 participants, 200 per a la prova de 24kms i 200 per a la prova de 14kms.
A les 8:30 es donava l'inici de la prova, des de la localitat de Campell. Els 200 valents, entre ells, els nostres corredors Mario i Pep, encaraven els 6.000 escalons de la ruta del Barranc de l'Infern amb els companys d'entrenaments Toni i Pablo, amb qui realitzaren tota la cursa, aplegant a la meta d'Orba, tots 4 junts, amb un temps de 3h i 21 minuts.

Pep, Pablo, Toni i Mario.

Cal dir, com anècdota, que Mario portava, com homenatge, el dorsal de Pep Pons, també membre del Club, qui no pogué participar a la prova, per estar lessionat i a qui desitgem que es recupere prompte de la lumbàlgia, també, aprofitant, ja que Mario s'oblidà el seu dorsal en casa!!!
A les 9:00 començava la prova de 14kms, on no teníem cap membre del nostre Club, però on sí que acudiren 7 membres de l'Ondara Tri-Esport, així com Mode, Pasqual, Éric o Enrique, veïns d'Ondara.



______________________________________________________________________________________________________________________

Foto de l'eixida.

Diumenge agafava el relleu, la Volta a Peu a Calp, en la seva X edició!
2ª prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta, Calp i els seus 9,2 kms mai deixen indiferent ningú, per les seves boniques vistes del Penyal d'Ifac, per la seva platja, les Salines, etc, a més, de la seva bona organització!

Manolo, Simon, Rubén, Mª José, Marisol, Almu, Juan, Marga, Miguel, Fernando, Ana i Alba en la Cursa de Calp.

La prova tingué quasi 1.100 corredors participant del bonic recorregut, entre els qui estaven els nostres corredors i corredores. 

Manolo, Andreu, Ana, Juan, Marga, Alba, Sergi, Raül, Marisol, Miguel i Rubén.

Desprès de la prova dels adults, participaren en Calp 230 xiquets d'entre totes les seves categories.




Vos recordem que el proper diumenge 12 de març, tindrà lloc la Cursa de Gata, 3ª prova puntuable del Circuit.

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023